Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПОМОЩ Видеокамера Canon mv600 mini DV При включване излиза само вертикални линии
Автор: mimo   
Дата:   22-05-06 18:49

Моля ако някои има на идея защо е това за помощ и съвет какво да правя!Работеше нормално не беше ползвана 2 месеца и беше поставена отстрани на телевизора през това време.Аз си мисля че тонколонката на телевизора е намагнетизирала нещо било там матрица или друго?Има ли оправяне това?Предварително благодаря![beer] [beer] [beer] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: ПОМОЩ Видеокамера Canon mv600 mini DV При включване излиза само вертикални линии
Автор: asahi   
Дата:   22-05-06 18:55

Оправяне има. Попитай Зентекс. Дано да е поносимо лато цена.

Re: ПОМОЩ Видеокамера Canon mv600 mini DV При включване излиза само вертикални л
Дата:   22-05-06 19:10

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] mimo

Re: ПОМОЩ Видеокамера Canon mv600 mini DV При включване излиза само вертикални линии
Автор: chiphead   
Дата:   22-05-06 19:13

и как точно, изглеждат тези линии ? цветни, две бели на черен фон, неккви други ... кепчни ги тия линии, па пусни снимка ?

Re: ПОМОЩ Видеокамера Canon mv600 mini DV При включване излиза само вертикални л
Дата:   22-05-06 19:48

Цветни но не се вижда ясен образ

Дата:   22-05-06 19:51

[smilie8] еми, бегай на сервиз ...

Автор: lacho   
Дата:   22-05-06 21:38

или си купи касета за почистване на главата... щото на моята излизаше сиви линии и образа се прокрадваше през тези линии... ама сега си е ОК

Дата:   23-05-06 02:52

Ne e zamarsena glawata

Автор: alexstudio   
Дата:   26-05-06 21:15

Абе това си е много яка камерка-имам същия модел и скоро моите дребни палавници я събориха от 1.5м височина на паркета....Ей богу,нищо и няма освен леко изкривена капачка!!!Работи си като пич,а я бях отписал вече....[thankyou]

Автор: C41   
Дата:   26-05-06 21:58

Пробвай с друга касета [smilie24]

Дата:   26-05-06 22:42

абе, кепчни един кадър с дефекта, па го пусни да го видиме бе ....

по 1394 ли сваляш, или по композит ???

дай няккво инфо ... тва дет го пишеш, прилича на аналогов дефект ...

Автор: pvas   
Дата:   27-05-06 00:21

Честито и на теб [smilie2] [smilie2] Същото се случи и на мен онзи ден, видеото е JVC GR-D33, вертикални цветни линии...CCD-то си е отишло, също след няколко месеца неползване. Заредих батерията, включвам - и изненадка! Няма картина от обектива, иначе всичко си работи. Разбрах още като го видях, но за всеки случай отидох до сервиза, където потвърдиха. Матрицата при мен е $36, работата - 96 лв в Роял Сервиз. Само че аз мисля сам да си я сменя ;)Пипкава работа, но нищо осонбено.

Публикацията е редактирана (27-05-06 00:29)

Дата:   29-05-06 02:07

Да матрицата си е отишла ЗДРАВЕ ДА Е!Ще взема друга това е просто купчина пластмаса стъклария
и жици...
Благодаря приятели[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   29-05-06 03:07

все пак не разбрах какво може вероятно да е причинило скапването на сензора идеи???[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: pvas   
Дата:   29-05-06 07:59

И за мен е напълно необяснимо как така умря в "съня" си, прибрана в чантата, със свалена батерия и т.н... а моята беше на не повече от 15-на часа снимки! В "Роял" казаха, че явно й е дошло времето...

Дата:   29-05-06 18:34

davash 400 evro za 15 chasa snimane i se razvalia???I az niamah poveche ot 15h snimano s neia za tova me e iad vidiah v niakakvi komentri za vaprosnata kamera che ima po princip problem sas senzora[smilie10] [smilie10] [smilie9]

първа  назад  1     всички  напред  последна