Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мигове от Пролетта- слайд-шоу
Автор: ogimag   
Дата:   20-05-06 13:09

Едно / второто за тук / слайд-шоу от мен. Лека заигравка, направена за 1-2 часа.

Мигове от Пролетта

http://ogimag.googlepages.com/__.exe

Публикацията е редактирана (20-05-06 13:54)

Отговори на това съобщение
 Re: Мигове от Пролетта
Автор: танита   
Дата:   20-05-06 13:19

Лично мен музиката много ме подразни. Щурчетата се асоциират по-скоро с късно лято..
Не можах да я изгледам докрай - мисля най-вече заради музиката и повтарящите се снимки.

Re: Мигове от Пролетта
Дата:   20-05-06 13:23

Асоциации- разни. И понеже аз винаги оставям най-доброто за накрая значи си го пропуснала.
А иначе музиката е на Santana.

Re: Мигове от Пролетта- слайд-шоу
Автор: yanee   
Дата:   20-05-06 14:53

към едно слайд-шоу трябва да се подхожда със сериозност, прецизна селекция на кадри, музика и ефекти ... според мен в твоя слу4ай липсва И динамика във визията, но това не озна4ава, 4е не видях хубави кадри [beer]

Що се отнася до музиката нямам представа защо си избрал Сантана, но ако си му фен ще ти го похваля, щото миналата седмица бях на негов концерт в Антверпен и мога да те уверя, 4е беше истинско събитие (ли4но за мен) - концерт от изклю4ително висока класа. Още ме е яд, 4е не носех фотоапарата си, тъй като можеше да се снима, ама здраве да е[beer]

Дата:   20-05-06 15:14

Разбира се, че трябва да се подхожда сериозно. Неслучайно написах "заигравка". По-скоро искам да покажа малко от последните си снимки използвайки тази програма. Все пак благодаря за мненията! А "по-сериозното" слайд-шоу... прави се. [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: quiver   
Дата:   20-05-06 18:30

Кадрите бяха хубави. И добре подредени. Беше удоволствие. Поздравления. [smilie24]

Автор: parolphoto   
Дата:   20-05-06 18:35

[smilie24] постарал си се ![smilie24] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   21-05-06 23:05

[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна