Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Хора, дайте ми съвет
Автор: karan4o   
Дата:   25-04-06 09:35

Здравейте,
Абе искам да си купя 350D от E-bay. Ще ми излезе по-евтино отколкото в България. Притеснява ме този проблем с праха по матрицата, който се събира при ползването на различните обективи. Много се притеснявам, защото незнам как да процедирам при такава ситуация. Това е една от причините да се зачудя за Olympus E500, който има почистващ от прах механизъм, ще го взема от България и ще има две години гаранция( Канона ще има гаранция, но в Германия. Това също е проблем.)
Знам, че темата е разисквана многократно, но все пак ви моля драснете по някои ред и ми дайте съвет какво да направя. Канона със сигурност е по-добрия избор, но този прах ме притеснява, пък и без гаранция( ще трябва да си го почиствам сам) Кажете как ще се справям завбъдеще с този проблем, за да си поръчвам апарата:))) Канона или Олимпуса. Благодаря ви ...

Отговори на това съобщение
 Re: Хора, дайте ми съвет
Автор: naik   
Дата:   25-04-06 09:54

Не се притеснявай от праха толкова и при несменяемите обективи май си намира пролуки,има доста писано само напиши в търсачката [smilie24]

Автор: peter76   
Дата:   25-04-06 09:54

По-добре този с гаранцията, иначе все едно си купуваш фотоапарат втора употреба ама на цената на нов.

Автор: fastman   
Дата:   25-04-06 10:02

Абе проблема с праха по матриците се преекспонира! Имам 350Д от 2 месеца и съм сменял обективи при всякакви условия, без да ми пука чак толкова. Наскоро направих проверка и открих няколко петна. Не се отразява на снимките. Дотогава ще мине кой знае колко време.[smile]
[shtrak]

Автор: karan4o   
Дата:   25-04-06 10:24

Мнението ви за двата апарата. 350D мисля че е по добре, макар и без гаранция. Интересува ме само, дали мога сам да си почиствам матрицата...

първа  назад  1     всички  напред  последна