Автор: Стефан
Дата: 13-04-06 13:24
Най-накрая завърших тази презентация:
Heaven and Hell
От как ProShow Gold се появи във форума преди може би 2 години вече, все се каня да направя нещо с него. Но този процес е малко бавен при мен, защото като взема да оглеждам всеки кадър, ако трябва пък и да ги подреждам отиде, че се невидя... Все пак успях да я завърша най-после. През последната седмица основно си играх да синхронизирам снимките с музиката, защото се оказа че има голям потенциал в това, но е и голяма играчка. Първата част успя почти от само себе си да се синхронизира без даже да променям хронологичния ред на снимките, сякаш съм ги снимал по тази музика. То тогава това и щях да слушам де, ако не ми беше блокирал уокмена :) Втората част се наложи доста да я разбъркам и сигурно има какво още да се желае в това отношение. Като цяло се наложиха известни компромиси, да вкарам малко повече снимки, не само най-успешните, за да успея да следвам музиката (без да искам ги закръглих на 100 слайда).
Музиката е на Вангелис, използвал съм:Soil Festivities - Movement 2, Heaven and Hell (Space-Time Continuum), както и Mask - Movement 2 за заглавното меню.
Снимките са изцяло от един от най-плодотворните ми във фотографско отношение преходи - х.Рай, Централен Балкан, октомври 2004. От това ходене имаше материал за няколко конкурса и изложби, и определено заслужаваше по него да направя първото си слайдшоу.
Приятно гледане ![[smile]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|