Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Heaven and Hell - slideshow
Автор: Стефан   
Дата:   13-04-06 13:24

Най-накрая завърших тази презентация:

Heaven and Hell

От как ProShow Gold се появи във форума преди може би 2 години вече, все се каня да направя нещо с него. Но този процес е малко бавен при мен, защото като взема да оглеждам всеки кадър, ако трябва пък и да ги подреждам отиде, че се невидя... Все пак успях да я завърша най-после. През последната седмица основно си играх да синхронизирам снимките с музиката, защото се оказа че има голям потенциал в това, но е и голяма играчка. Първата част успя почти от само себе си да се синхронизира без даже да променям хронологичния ред на снимките, сякаш съм ги снимал по тази музика. То тогава това и щях да слушам де, ако не ми беше блокирал уокмена :) Втората част се наложи доста да я разбъркам и сигурно има какво още да се желае в това отношение. Като цяло се наложиха известни компромиси, да вкарам малко повече снимки, не само най-успешните, за да успея да следвам музиката (без да искам ги закръглих на 100 слайда).

Музиката е на Вангелис, използвал съм:Soil Festivities - Movement 2, Heaven and Hell (Space-Time Continuum), както и Mask - Movement 2 за заглавното меню.

Снимките са изцяло от един от най-плодотворните ми във фотографско отношение преходи - х.Рай, Централен Балкан, октомври 2004. От това ходене имаше материал за няколко конкурса и изложби, и определено заслужаваше по него да направя първото си слайдшоу.

Приятно гледане [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Heaven and Hell - slideshow
Автор: samadhi   
Дата:   13-04-06 13:46

мухоморките много добри

Автор: dau   
Дата:   13-04-06 13:50

Браво Стефане [smilie24]

Автор: Julius   
Дата:   13-04-06 14:09

https://photo-forum.net/static/forum/2006-05/fpnm8775.JPG
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_25.gif

Поздравления, Стефане!

И аз моето първо слйдче си го направих само със снимки от Джендема,
ама нещо май не им докарах размера, та файла надхвърли 50 Мб... както и да е.

Още веднъж поздравления!

Автор: Gen   
Дата:   13-04-06 14:18

Браво Стефане! [smilie24]
Велика е!
Отдавана не бях гледал нещо подобно и ми напълни душата.
Личи си че обичаш гората и планината.
Поздравления още веднъж!

Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   13-04-06 14:24

хареса ми това, че си си поиграл да разместиш снимките с водата и поточето по интересен начин и наистина някои от кадрите са убийствено добри:)

Автор: dzveradina   
Дата:   13-04-06 14:27

Това е достойна реклама на България!! не като онази набързо слепена, с лоши кадри и невпечатляваща, която пускаха преди време по Euronews. Наистина впечатляващ слайд![smilie24]

Автор: Георги   
Дата:   13-04-06 14:39

хареса ми много, мерси за удоволствието.

стефане, твоите и на владимир със шестиците най ми харесват като пейзажи на целия сайт.

чакаме още [smilie24] [smilie24] [beer]

Автор: mira72   
Дата:   13-04-06 15:03

Много ми хареса!!!Благодаря ти ![thankyou]

Автор: todorzuboff   
Дата:   13-04-06 15:57

Много добро, изкефи ме максимално![smilie24]

Дата:   13-04-06 16:13

Благодаря ви [thankyou] [beer] [shtrak]

Дата:   13-04-06 17:09

Между другото аз това мислех да го пусна миналата седмица, докато течеше Седмицата на гората, но и сега става, тя гората тепърва има да се разлиства особено по планините (първата седмица на април е избрана за седмица на гората, защото общо взето тогава започва разлистването на дърветата, поне на малка надморска височина) [smile]

Julius, то и аз доста се чудих колко голям да го направя файла, щото много зависи от компресията и ограничението за размер на кадрите които зададеш. При този 30МВ-ов вариант тук съм задал компресия 70, което е общо взето приличен компромис размер-качество. Въпреки това пак избиват JPЕG артефакти на места, но няма как, ако го направя с макс. качество става не 50 ами към 80МВ отива.

Дата:   13-04-06 17:13

Така е, да! [smilie24] А ако и музичката си е по-длъжка..., че моите са с един 8-минутен инструментал на Китаро! [smilie5]

Автор: ivaneff   
Дата:   13-04-06 17:29

Приказно !!![smilie24]

Автор: mickata   
Дата:   13-04-06 17:35

Бравус и от мене имаш...[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: terminator   
Дата:   13-04-06 17:40

Много добро!!! Поздравления за труда който си положил (най-вече за прекрасните снимки) !!!

Дата:   13-04-06 17:56

Отделно пък, дето ProShow е малко тежка програма и на малко по-слаб компютър в по-висока резолюция започва да накъсва. Една от първите презентации с нея които видях беше на Георги, съвместно с e-design, изложбата им "Seen" - като я пуснах в началото въобще не се усетих че музиката зверски накъсва - просто компютъра надъвквайки оригиналния саундтрак фактически изгенерира някакъв свой собствен, който взе че се оказа сполучлив [smilie5] Между другото сега не я виждам тази презентация в рубриката с презентациите, пък беше много добра и е една от първите, Георги, дай им я да я качат [smilie24]

Julius, твоята качил ли си я някъде, дай да я видим, нищо че е 50МВ, както се казва, колко са 50МВ за нашата фирма [smile] [smilie24]

По принцип тези презентации са много добър начин за представяне на снимки, само дето аз все нямам време спокойно да ги гледам и напоследък видях с известно закъснение някои страхотни неща в тази рубрика на сайта [smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   13-04-06 18:02

Красота и Майсторско представено [smilie24]

Автор: Avi   
Дата:   13-04-06 18:03

браво Стефане, много съм изкефен! :)

Дата:   13-04-06 18:04

Не съм го качвал, а и засега не мисля...

Автор: Георги   
Дата:   13-04-06 18:06

ами той бони уж я изтегли, може да е забравил :)

http://g.cult.bg/download/seen.zip

твоята е много майсторски направена. особено зуума с преминаване в друг кадър [smilie24]

Автор: marto   
Дата:   13-04-06 18:07

Много добро, изкефи ме...
[thankyou]

Автор: elrisha   
Дата:   13-04-06 18:32

МНОГО БЛАГОДАРЯ за прекрасната разходка,Стефане! Винаги си ни радвал с невероятно красиви фотографии - продължавай все така! Радвам се,че има хора като теб тук![shtrak]

Автор: tau   
Дата:   13-04-06 18:50

prekrasen slide! blagodarq i to men! imam samo edin vupros -- heaven e qsno zashto, no zashto i hell?

Автор: valerique   
Дата:   13-04-06 19:10

красиво...
браво, стефане!

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна