Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Hi Ti фото принтери
Автор: praetorian   
Дата:   14-04-06 21:36

Здравейте,
Има ли някой представа дали в България някой предлага принтери от тази марка. Спрял съм се на този модел, който уж предлага много добро качество на печат:
HiTi Photo Printer 640DL

Какво е вашето мнение ? Благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: Hi Ti фото принтери
Автор: dekov   
Дата:   14-04-06 21:44

Качеството наистина е много добро, при цена от 40,00 лв. за 50 бр. 10 х 15 см.Снимката излиза с много фин ламинат и е абсолютно защитена, дори е трудно да се разкъса.
Качеството на всички модели е много добро, но има голяма разлика в скороста на печат.
Предлагат се от ВИП Трейдинг.

Автор: jordan82   
Дата:   14-04-06 21:46

не знам за този принтер, но един практически съвет от мен - не си купувай принтер, който не е разпространен в България, защото ще имаш проблем с консумативите. Или ще са много скъпи, или въобще няма да можеш да ги намериш. За сервизиране да не говорим. Има доста добри модели, които се продават в България от традиционни марки. Не мога да ти препоръчам модел, защото не съм работил с подобно устройство, но можеш да потърсиш с търсачката - има доста теми по въпроса.[beer]

Автор: jordan82   
Дата:   14-04-06 21:49

А, не знаех, че има такова нещо в България! Е, вероятно тогава няма да има проблеми.
[smilie24] [beer]

Дата:   14-04-06 21:56

Благодаря ви за бързия и точен отговор [smile]

Ще проверя как стои въпроса и може би ще скоча, в нета четох, че е много, много добро. А и дават , че е едно от най-евтините като цена за копие, решение.

Автор: asahi   
Дата:   14-04-06 22:00

Копалите са по-добри, май.

Автор: fotografinq   
Дата:   15-04-06 11:53

Принтера е стахотен!Стават паспорти-слънце!Качеството не мойе да се сравнява с машинното.Поедно време ВИП Трейдинг предлагах много изгодна оферта .Купуваш един кашон хартия и получаваш принтера безплатно.Не съм сигурна че още я има.

Дата:   15-04-06 21:31

Другата алтернатива е Olympus P-440. Може би не е толкова добър като качество, но не е ограничен до размера 10х15см.

Автор: Atman   
Дата:   16-04-06 00:10

Ще се кефиш с тоя принтер.Няма грешка.Имам го от година и нещо.

първа  назад  1     всички  напред  последна