Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Vidove
Автор: kingboris   
Дата:   12-04-06 02:41

Imam edin vaprost otnosno galeriq vidove i ako nqkoi mi poqsni 6te sam mnogo blagodaren [smilie24] .Ima6e ne6to za snimkite poblikuvani tam 4e trqbva da budat purvo odobreni ot admin i posle mogat da se poblikuvat za6toto probvah da publikuvam tam i ne uspqh!Ima6e i ne6to 4e snimkite na horata koito budat odobreni polu4av glas za reiting B? Ta kak da pusna snimka tam [smilie11]
[beer] [shtrak]
 Re: Vidove
Дата:   12-04-06 02:47

Ediniq vapros otpadna ve4e ka4ih snimkata [smilie19] .Ostana vtoriq ta kakuv be6e smisala na galeriqta [smilie11] [smilie24] [beer] [shtrak]
Автор: navy   
Дата:   12-04-06 02:49

Това е ВИДОВЕ, не търси смисъл [smilie5]
Дата:   12-04-06 03:04

Trqbva da ima smisal da se poblikuva tam [smilie11] [smilie24] razgledah q ama vidqh dosta omazani vuv shopa raboti tova li e ideqta [smilie11] [smilie19] [beer] [shtrak] mislq 4e snimkite trqbva da nosqt nqkakvo poslanie [smilie24] [smilie19] [beer]
Дата:   12-04-06 03:09

razgledah q ama vidqh dosta omazani vuv shopa raboti tova li e ideqta

... ще кажат, че още не си дорасъл [smilie7]

Аз се възприемам като напълно израсъл, но не смея да се бъркам в тази мъгла, наречена Видове [smilie7]
Дата:   12-04-06 03:20

tova dali sam dorasul nqma da go oto4nqva6 ti [smilie7] .Pak kak razbra 4e ne sam [smilie7] Qvno ne e po snimkite 6tom ti se opredelq6 kato Izrasul[smilie11] [smilie19] [beer] [shtrak]
Дата:   12-04-06 03:22

Абе умен [smilie5] , не казвам АЗ, че не си дорасъл, а предполагам, че ТЕ ще го кажат!

А относно снимките... и хабер си нямаш от моите [smilie18]
Дата:   12-04-06 06:47

mi pusni nekoq da vidim [smilie19] [beer] [shtrak]
Автор: gorbi   
Дата:   12-04-06 07:36

navy: на тоя как му разбираш бе - я преведи, че хем неграмотно, хем на маймуница - така и не вдянах за какво иде реч.... [smilie11]
Автор: Стоев   
Дата:   12-04-06 07:53

(черпи по кафенце и носи пуканки)
Автор: Yantar1   
Дата:   12-04-06 08:31

Kingboris, качил си във Видове, но нещо не ти виждам снимката там.
Ти си много заблуден бе. Къде си тръгнал да публикуваш в галерия дето не знаеш каква е?[smilie18] [smilie18] [smilie18]

"Айде да играем един белот, ама не знам правилата" [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   12-04-06 08:38

Той Царя само си мисли че е качил, сега трябва и да се поусмихне на Тайствените Модератори за да го правят изФестен [smilie5] [beer]

Автор: Marillion   
Дата:   12-04-06 08:41

Ей сега ще ти резнат зелката у ФидоФете...

Там бият с лопати (прави)...

[beer] [beer] [beer]

Стоев - подай малко пуканки насам
Дата:   12-04-06 08:44

Чакай че разлях половин чаша кафе баси..... после се чудя що ми гори клавиатуркатаааааааааааааааааа
Дата:   12-04-06 08:56

[smilie10] emi kvo da se pravi 6tom e takava rabotata [smilie19] .4ak pak i moderatorite da me pravqt izvesten ne mislq 4e imam nujda [smilie19] [ezik] [beer] [shtrak]
Дата:   12-04-06 09:00

(Си мисли.... дали да не пусне някоя фотка у видове)
Дата:   12-04-06 09:00

Ти нямаш нужда, но те така искат ... [ezik] [beer] [beer] [beer]
Дата:   12-04-06 09:03

Stoev biva ako ti izgori klaviaturata[smilie19] taka ili ina4e druga rabota si nqma6 a samo spami6 temite [smilie19]
Bogati sme nie bulgarite i na vreme i na pari i na oplakvane abe vsi4ko e [smilie24]
[smilie19]
Дата:   12-04-06 09:06

Pone sus spama dai i ne6to sa6testveno otnosno moq vapros[smilie24] [beer]
Дата:   12-04-06 09:17

Чети Фък на Първа страница бе [ezik] [ezik] [ezik]

Въпрос: Какво представлява галерия Видове и как се предлагат снимки за там?

Отговор: Видове е единствената галерия в сайта, където модератори определят присъствието на снимките. За да попадне една снимка там, трябва да бъде одобрена от поне двама от тримата модератори. Ако насочите снимката си към тази галерия, снимката ви се брои като част от Вашата квота, независимо дали е одобрена или не. Естетическите критерии на модераторите са следните:

Живеем във време, в което визията е много силен механизъм, чрез който се задвижват изборите ни: какво купуваме, каква работа имаме, за какво мечтаем, с кого правим любов. За съжаление обаче визията ни, житейската ни философия, съзнанието ни изобщо се оформят от един фактор с огромно влияние – рекламата. Рекламата е определена като „приложно изкуство” от хората, които работят в тази област. В смисъла на това определение ударението пада върху изкуството, но на практика става дума само за изкусност, защото целта на рекламата е да продава. Да те накара да направиш избора, да кликнеш, да се обадиш, да пратиш смс, да платиш в рамките на няколко секунди, докато изтече рекламното време, докато се извърти банера или докато профучиш покрай билборда по магистралата. Ето защо рекламата залага на прости, общовалидни за целевата група, бързо действащи послания – розовобузи дечица, едрогърдести жени, мускулести мъже. В света на рекламата жените винаги са красиви по точно определен начин, мъжете са мултифункционални като пастата ни за зъби, майките са грижовни, децата са ангелчета. А нашият живот не е такъв. Но може да стане, ако изпратим смс на кратък номер ...

Рекламата е принудена да работи в кратки времеви периоди и поради това ползва силни, ярки, запомнящи се послания. Този висок интензитет на въздействие върху сетивността ни води до нейното загрубяване.Не можеш да усетиш тънкия аромат на виното, ако преди това си ударил голям гълток от дамаджаната с първак. По същия механизъм забелязвам, че хората харесват агент 007, а един невероятен артист и тънък познавач на човешката психика като Тарковски им лази по нервите. Това е така, защото след всички гилзи и голи гърли с мартинита, след всичките ламборджинита и смокинги сивото палто на един руски писател, мъглата, носталгията, тишината и самотата на Тарковски са много нисък праг за огрубената сетивност. Тя не усеща този тънък допир.

Видове е опит да се надскочи рекламната естетика. Надяваме се в галерията да се пускат и показват многопластови произведения, които имат нужда от време да узреят, да се усетят и преживеят от зрителя. Произведения, които показват и разказват за движения на съзнанието различни от яркото, бърборивото, бутафорно щастие на рекламното изкуство. Ще залагаме на тънки, трудно уловими послания, както и на дълбоки, ако щете трудни за преглъщане послания, които преминават като ботуш през нас и болят, защото ни променят. При всички случаи видовете като едни деца, талантливи, но с труден характер, ще имат нужда от вашето търпение, деликатна сетивност и усърден труд, за да бъдат възприети в тяхната цялост.

Автор: chukov   
Дата:   12-04-06 09:18

Ей
тая тема за "Видове" винаги ми е била сред любимите, но да не я отпочваме пак, че загубихме деня. [smilie5]
Автор: TpEcHaT   
Дата:   12-04-06 09:20

гласувахте ли уа? [smilie21]
Дата:   12-04-06 09:22

TpEcHaT - тц...
Дата:   12-04-06 09:23

Blagodarsko Stoev [smilie19] E sq ostana da 4akam pak da vidim 6a imam li snimka tam ili ne [smilie11] [beer] [shtrak]
Автор: Frida   
Дата:   12-04-06 09:24

kingboris, Видове е галерия за алтернативна визия. Когато качваш снимки там, те отиват в една междинна галерия, която виждат само трима модератори на галерията. Снимката се появява в самата галерия, когато двама от тримата модератори гласуват със злато.
По отношение на "омазването", ще кажа, че за опосредстване на изказа си много от авторите там, не използват дигитални техники.Още за галерията можеш да прочетеш тук

изпреварили са ме [smile]

Публикацията е редактирана (12-04-06 09:25)
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена