Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 УБИВАТ ИРАКЛИ! БАГЕРИТЕ СА ТАМ!!!
Автор: LTG   
Дата:   24-03-06 14:09

ОТ ВЧЕРА НА ИРАКЛИ НА РАЗКЛОНА ЗА ЕМОНА ИМА БАГЕРИ, КОИТО РАЗЧИСТВАТ ТЕРЕНА ОТ ДЪРВЕТА И ХРАСТИ

КОЙТО ИСКА МОЖЕ ДЕ ПОСЕТИ САЙТА
WWW.DASPASIMIRAKLI.COM И ДА ПОМИСЛИ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ИРАКЛИ.

От вчера, четвъртък, 25 май 2006, по обяд, започна унищожаването на Иракли! Багери са дошли в ранния предиобед и са започнали да изравняват терена при разклона за с. Емона и бунгалата. Секат се дървета за разчистване на земите за строителството на множество сгради!

Довечера по Канал 1 от 19:20 - Вл. Береану ще има предаване за Иракли.

Публикацията е редактирана (26-05-06 08:11)

Отговори на това съобщение
 Re: Какво става с Иракли?
Автор: tnt   
Дата:   24-03-06 14:15

Днес една позната, трябва да занесе 4 заявления в За земята... Довечера ще получа инфо от нея.
Приятен следобед.

Re: === КАКВО СТАВА С ИРАКЛИ? ===
Автор: asahi   
Дата:   24-03-06 14:52

В понеделник ще мина оттам.
Ще отснимам пейзажа.

Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   24-03-06 16:56

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   24-03-06 22:16

СОФИЙСКАТА ГРУПА ОТ PHOTO-FORUM Е ПЪРВЕНЕЦ ДО МОМЕНТА!

Тази вечер и пратиха списъка с хората от снощи, които са подали заявления. В него са точно 40 човека. Така поставихме рекорд за най-много подадени заявления до сега наведнъж.

Днес, аз успях да събера още заявления 10-на, както в работата, така и на една прекрасна изложба за Хималаите на която присъствах с огромно удоволствие. Мисля, че утре ще прибавя поне още 10.

Все още не е късно да се подават нови заявления в За земята. Там ще има човек и утре, така, че можете да идете и да си дадете заявленията там. Отново напомням, че е необходимо да се попълнят ЕГН, номер на лична карта и пощенски адрес за кореспонденция, на който ще получавате от институциите информация, относно Иракли. НЕ ТРЯБВА да се попълва дата. Тя ще се напише от подаващите на място.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧИХА И ИЗРАЗИХА СВОЯТА ПОЗИЦИЯ ПРЕД ИНСТИТУЦИИТЕ С ТЕЗИ ЗАЯВЛЕНИЯ.
[smilie24]

В същото време от още няколко места стигна до мен информация за тази акция, което означава, че и много други хора вече са се включили.

Автор: turin   
Дата:   24-03-06 22:51

LTG, утре ще има човек, но нали ще приемат документи за препредаване и следващата седмица? Понеделник примерно? Понеже уикендът е проблемен за доста хора...
Аз също очаквам "включване" от хора, на които аз съм казал ;) Пък ще видим.. [smilie24]

Дата:   24-03-06 23:01

Да, няма проблем и през седмицата да подавате заявления, а утре (събота - 25.03.2006) след 13:00 ч.
Който няма заявления там на място (в За земята) може да получи, въпреки че е желателно да си носи свои разпечатки.
Ако имате въпроси относно работното време им звъннете предварително на телефоните указани в сайта им.

Автор: navy   
Дата:   24-03-06 23:34

Няма как Софиянци дане са първенци за Иракли [smilie18]

Та аз от няколко години, когато тръгна уикенда към Иракли да си почина малко и още от началото на почивната станция се сблъсквам от задръстване със софийски регистрации!

Иракли е мнооооого скъпо място за столичани [smilie7]

Особено за уикенда [smilie5]
Ясни са ми нещата от няколко години насам [smilie7]

Мдааааам....

Автор: Junior   
Дата:   24-03-06 23:38

ABE STIG SI ZANIMAVAL HORATA S TVOITE GLUPOSTI BRE.....[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

ILI PONE GI PISHI V SVOBODNATA ZONA... TUKA E ZA FOTOGRAFIA[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   24-03-06 23:42

Що бе младши?
Нека да пише...
Тва е доста интересна тема...

А местността е доста фотографска [smilie7]
Там имам доста шидьоври[smilie5]

Дата:   24-03-06 23:46

е го
супер фотографско място

с тоя кадър:

https://photo-forum.net/static/forum/2006-03/npxz7548.JPG
http://vista-at.com/irakli2.jpg

щях да спечеля международна награда!!!

... ако бях участвал, разбира се [smilie18]

Дата:   25-03-06 09:30

Кадърът наистна трепе! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   25-03-06 13:08

Преди 5 години ...

https://photo-forum.net/static/forum/2006-03/jdub3811.JPG
http://vista-at.com/irakli/lastwave.jpg

Автор: chiphead   
Дата:   26-03-06 16:06

[smilie24] бут!

Дата:   26-03-06 20:07

Ко буташ [smilie10]

Автор: georgi969   
Дата:   26-03-06 20:10

И къв точно бут?

Автор: georgi969   
Дата:   26-03-06 20:13

Темата наистина е сериозна,съжалявам за горното.изтеглих заявленията но нямам принтер,не може ли по някакъв друг начин да се изпращат?Например по интернет?

Автор: 4i4obenjy   
Дата:   26-03-06 21:49

Ехеее стига ривахте бре може поне кенефи да направят хората, щото палаткаджиите "Екозащитници" осраха гората [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   26-03-06 22:47

Иформация за акцията към момента:
1. в МОСВ са шашардисани. Не могат да обработят всичките заявления в деловодството и на ден се подават по 50-на заявления. През почивните дни се подготвиха и неподадените до момента заявления.
2. За момента тази акция, като че ли постига целите си и са събрани достатъчно заявления. Предстои втора акция, но за нея подробности - в следващите дни, така че сбирайте кураж и сили и стискайте де що има палци за успех.
3. Предстои пускане на сайт също в близките няколко дни, в който ще бъде публикувана цялата информация и тогава тук няма да пиша по темата, за успокоение на поне няколко човека.
4. Обмисля се как всеки да си следи неговото заявление в новия сайт и да разбере, дали е подадено и прието или има някакви неточности и е отхвърлено. В сайта няма да бъдат помествани попълваните от вас лични данни в заявленията.

Успешна нова седмица на всички!
[smilie24]

Публикацията е редактирана (27-03-06 08:27)

Дата:   27-03-06 09:15

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: bobihot   
Дата:   27-03-06 14:32

а филмовия материал от БТВ-то получи ли- пусна ли го?

Автор: stoyan_5   
Дата:   27-03-06 14:37

Тази тема не е фотографска!
Подкрепям Ви изцяло, но мисля, че темата трябва да беде преместена във Фрии-зоната!

Дата:   27-03-06 14:39

Как бе?
Виж колко фотографска я правя, виж кви фотосъм съм сложил [smilie18]

Автор: fotografinq   
Дата:   27-03-06 14:47

4i4obenjy написа:
Ехеее стига ривахте бре може поне кенефи да направят хората, щото палаткаджиите "Екозащитници" осраха гората
Добре че те заведах и теб веднъж там та да я осереш и ти[smilie19]

Автор: Стефан   
Дата:   27-03-06 14:50

Фотографска е, щом един от админите, както и цялата софийска сбирка в четвъртък пусна заявление за интерес до МОСВ и РИОС-Бургас [ezik] [smilie24]
Даже се роди гениалната идея да ни дадат Иракли на нас, на ФотоФорум, да си правим ФотоВаканции там [smilie5] То аз и без това последното лято фотоваканцията си я направих там и малко по-насевер на едно друго такова местенце [cool]

Публикацията е редактирана (27-03-06 14:51)

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна