Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Praktica Luxmedia 4008 заслужава лиси ?
Автор: profruit   
Дата:   28-07-04 13:37

Отскоро живея в Израел и искам да си купя апарат.Спрях се на Praktica Luxmedia 4008.
Справка тук

http://www.coolfold.com/order/order.php?oid=3&refs=narod

1890 шекела=673лева
Ако довавя още 110 шекела или за 712 лева мога да си купя Sony DSC P93.
Кой да избера ? Нямам особени претенции.Всъщност 3.2Mpx ме задоволяват.Искам апарата да е марков и да работи като Web камера.Благодаря за отговорите.

Отговори на това съобщение
 Re: Praktica Luxmedia 4008 заслужава лиси ?
Автор: boreto   
Дата:   28-07-04 14:18

Може и да греша, но прочетох някъде, че Името Практика е купено от китайска фирма и днешнета практики съвсем не са като онези от едно време.

Автор: miloev   
Дата:   28-07-04 15:16

хич не грешиш...[smilie2] дали е китайска, дали ползва китайски или руски или и български ОЕМ, не знам, но под "днешните практики съвсем не са като онези от едно време" се подписвам с две ръце[smilie2]

Автор: dsp   
Дата:   28-07-04 15:56

Е, марките практика, екзакта, пентакон и т.н. се слагат на ОЕМ цифрови апарати от неизвестен най-вероятно азиатски произход, но са си немски така или иначе. А тази луксмедиа 4008 напомня ми по дизайн един модел на Фуджи и общо взето като изключим миниатюрната матрица не изглежда зле. Практика по принцип не са правили преди цифрови апарати, така че това "днешните не са като вчерашните" е малко неточно.
Не съм сигурен обаче че точно този може да работи като уеб камера - или поне не се споменава такова нещо... от марковите на фуджи някои модели могат да работят като уеб камера, но за това ще ти трябва и допълнителен адаптер, защото на батерии... хм [shtrak] А ще трябва и статив [smilie25]

Автор: invoke   
Дата:   28-07-04 17:05

Къде си в Израел?Яфо?

Дата:   28-07-04 21:33

Благодаря за отговорите,няма да купувам.Ето и един интересен линк даващ инфо за камерите,на руски.
http://ultraline.ru/photo/
Не живея в Яфо.

Дата:   28-07-04 22:55

Питам защото и аз съм в Израел.
Имаш ли ICQ?[beer]

Публикацията е редактирана (28-07-04 22:59)

Дата:   29-07-04 06:58

Нямам ICQ.Имам MSN,Skype,DC++,abv.bg със същoто потребителско име.Живея в Ашдод.

Дата:   29-07-04 11:25

MSN-а нещо не бачка като хората,рестартира се постоянно.Ако все пак решиш да ползваш ICQ,ето ти моя номер 101765117.[shtrak]

Автор: Stephan   
Дата:   29-07-04 14:14

Ако искаш обади ми се и може да поговорим по темата[beer] . Аз сьщо живея в Израел. Ето и телефона ми: 054-5788752. Ще ми бьде приятно да се запознаем.[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна