Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon ixus i-повреда...
Автор: masterbojo   
Дата:   02-04-06 11:44

Привет!!
Не,че съм сигурен,но май ми отказа матрицата на апарата..

Както си снимах,изведнъж спря да предава картина по време на снимане.... Всички показатели отстрани на дисплея си бяха там,но образ просто няма.. И прави черни снимки.... Просто не знам,вие как мислите?

Отговори на това съобщение
 Re: Canon ixus i-повреда...
Автор: GOSPODIN   
Дата:   02-04-06 11:52

Може да е по-лека повредата- понякога една щора (капаче) което предпазва матрицата от непрекъснатото и излагане на светлина не се отваря и за това ти прави само черни кадри.

Погледни от към обектива при включване дали това капаче се отваря. За да не стане грешка - капачето се намира вътре дълбоко в обектива и не е това , което предпазва челната леща от надраскване.

Дата:   02-04-06 12:03

Ох успокои ме до някаде.... Аз вчера го дадох на ремонт и се чудех колко ли ще ме оръсят за матрица... но в краина сметка да но се окаже проблемат,за когото ми спомена.. [smile]

Автор: ZENTEX   
Дата:   02-04-06 12:19

Kofti,skusan e kabela koito zahranva irisa i blendata.Nova optika ili podmiana samo na diafragmata.Moga da ti go vazstanovia za chas dva na dosta snosna cena[smilie5]

Публикацията е редактирана (02-04-06 12:22)

Дата:   02-04-06 12:22

Добре де,а колко ще ми вземат за подмяна на оприката примерно ??

Автор: ZENTEX   
Дата:   02-04-06 12:27

Doseshtam se kade si go ostavil[smilie5]Kato nishto shte te reznat s edni 250-300 kinti do kam coleda.

Дата:   02-04-06 13:06

Е не ме плаши де...

първа  назад  1     всички  напред  последна