Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Надявам се на компетентно мнение.................
Автор: club3m   
Дата:   26-07-04 23:03

Здравейте манияци ! Имам намерение да си купувам цифрова видеокамера............ама нямам на идея каква да е тя. Имам в предвид марките SONY, SAMSUNG и PANASINIC. Знам също така че SONY е мерцедеса, обаче знам и че тук се плаща не малко пари и за марката. Та относно критериите......не съм професионалист, но не искам и детска играчка. Ще съм благодарен на всеки който ми даде съвета си......та нали за това сме хора. БЛАГОДАРЯ на всички предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Надявам се на компетентно мнение.................
Автор: boni   
Дата:   26-07-04 23:06

Ami pone kaji do kolko pari ti se davat?

Автор: machine_head   
Дата:   26-07-04 23:09

SОNASHI, PANASOANIC...

Автор: club3m   
Дата:   26-07-04 23:12

Ми около 1000 лева +/- 100

Дата:   26-07-04 23:46

В тази категория са по-базовите модели на Сони и Панасоник. Примерно Панасоник GS11 - 949 i GS15(s karta) - 1079lw
Samsung sa po-evtini. Za tezi pari mojesh da vzemesh 1.33mp Samsung s vhod , ishod i karta

Автор: Brummaker   
Дата:   26-07-04 23:50

Аз бих посъветвал единствено да гледаш да имаш на камерата DV вход/изход. Щото неминуемо като снимаш и ще /поискаш/ да редактираш. Демек компютрото...И после така направения материал ще трябва да си го метнеш някъде, а ако нямаш това, ще ти трябва отделен дек = пари за нищо. Или - да си останат в компютъра, но това не ми се струва практично...
Та така...

Автор: jumbo   
Дата:   26-07-04 23:55

абе споменавайте че не камерата е 1.33МП после имам хиляди проблеми докато обясна на ламерите че това е опция на вграден дигитален апарат на камерата а не че видиш ли едва ли има резолюцията на DIGITALBETA [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Дата:   27-07-04 00:04

Да ,матрицата и е 1.33мп,но тя ги използва само при статични снимки - като дигитален апарат.

Автор: jumbo   
Дата:   27-07-04 00:05

[smilie7] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна