Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какъв фотоапарат ще ми препоръчате
Автор: virus2bg   
Дата:   28-03-06 14:50

От доста време се каня да си купя апарат само че все не мога да реша какъв точно.Тамън си харесам някой и вземе че излезне нов модел или пък прочета че нещо не бил хубав.Та въпроса ми е - Какъв апарат ще ми препоръчате за около 1000-1100лв.като имате на предвид че нямам пари за допълнителни обективи,филтри и т.н.

Отговори на това съобщение
 Re: Какъв фотоапарат ще ми препоръчате
Автор: Julius   
Дата:   28-03-06 14:53

Ей тоя - много е хубав... [smilie19]

Автор: Brummaker   
Дата:   28-03-06 14:54

ето този [smile]

/като в тия парици ще си вземеш 1 или два много добри твърди обектива [smilie3] а апарата ще те надживее [smilie5] /

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=47192&t=47192

Автор: stoyan_5   
Дата:   28-03-06 14:57

Не се задявайте бре!
Човека си пита, а Вие!?
Я виж тези се продават нови тук във форума!

Дата:   28-03-06 14:59

че аз си казвам бре, къде видя заяждане не разбрах [smilie8]

Дата:   28-03-06 15:01

Ти не Бруме!
За тебе не се отнася!

Автор: Julius   
Дата:   28-03-06 15:02

[smilie18] [smilie18] Да пита Админа - той ше му каже... [smilie18] [smilie18] За т'ва е линка... [smilie18] [smilie18]

Дата:   28-03-06 15:08

Ами до колкото знам форумите са точно за питане и за обсъждане.Или тука е само за професионалисти.То не ми се вярва всеки да се е родил научен.
Харесал сум си някое и друго моделче,включващо и тоя PENTAX ама се чудя.Какво ще кажете за CANONA S3 Is,или за FZ30.То ясно че огледално рефлексен е най добре ама аз с покупката на апарата ще приключа.Дето се вика да е ако може 3 в 1 [smile]

Дата:   28-03-06 15:13

FZ30 - чудесен апарат, но с много оплаквания напоследък;
CANON S3IS - никой не го е виждал още;
PENTAX огледално рефлексен - най-доброто за тези пари;
АЛТЕРНАТИВА: FZ-20, FZ-10 или FZ-5 на старо. За около 700 лв. ще имаш апарат с обикновено подарени чанта, памет и втора батерия. ПРИ ТОВА ВСЕ ОЩЕ В ГАРАНЦИЯ!
[smilie5]

Публикацията е редактирана (28-03-06 16:27)

Автор: loveforever   
Дата:   28-03-06 15:15

Значи хубаво е да предвидиш тогава и нуждата от поне 512 МВ памет и допълнителни батерии, чантичка. А понякога е добре да има и статив и някой друг филтър. От посочените Канона най-приемлив ми изглежда.

Дата:   28-03-06 15:19

Паметта съм я предвидил отделно.Да попитам за ФЗ 30 и 20 има ли съществена разлика между тях.Гледам доста се пише за тоя прословут шум.Мен също ме дразни.Доколкото разбирам от писаното по форумите била му малка матрицата на ФЗ 30 за тия мегапиксели.Ако обаче снимаш примерно вместо на 8 а на 5 това променя ли нещата.

Автор: fundamental   
Дата:   28-03-06 15:19

за теб само Kaspersky[smilie19][smilie5] [smilie5]

Дата:   28-03-06 15:22

fundamental ти като гледам си голям фотаджия.Нямаш нито 1 снимка,а си регистриран от близо година.Май само драскач си падаш.

Дата:   28-03-06 15:23

по-малкото мегапиксели не променят нещата ...поне така си мисля, може да са измислили нещо ново, но не ми се вярва...

Автор: tofo   
Дата:   28-03-06 15:31

По - малката резолюция нищо не променя. Апарата си снима на макс, а после софтуера обработва. По-малко шум, ама и по-малко детайл.[shtrak]

Дата:   28-03-06 15:34

[smilie8] [smilie8] еее като ми почнете ..... голям съм фотаджия, разбирач, пък съм нямал ни една снимка. и кво?
Би трябвало да те разсмея, поне такава ми беше целта, недей се впряга ве вирус.[smilie21]

Дата:   28-03-06 15:52

fundamental Ок. не съм те разбрал.То ясно че на повечето им е писнало от такива въпроси ама и аз не мога да изчета всичко.А и истина е че като зададеш такъв въпрос всеки си хвали неговото.Аз така си купувам апарат от 1 година,щото все ми се вдигат критериите и гледам че започвам да се унасям ,а не мога да си го позволя.Да си го кажа направо искам да е с голям зум.И бях си го харесал тоя ФЗ 30 ама по добре да си го бях купил направо без да чета.Ако си купя PENTAXA после май за голям зум ще трябват и големи пари.

Дата:   28-03-06 16:11

като ти чета проблема и все едно аз го споделям на някого. [smilie18] [smilie18]
точно от година си избирам апарат, минах и аз през ФЗ 30 после на дслр. и докато се чудех те парите в касичката не били вече толкова. [smilie9] и ся докато ги възтонавя съм си казал че няма и едно превю да прочета щото съвсем ще лудна. тук някои хора го казаха най правилно.... отиди, виж, ПОДРЪЖ и взимай. Пък и тезата че е най добре с един голям зуум като паната и отделно огледален е най-вярна.[smilie3]
[beer]

Дата:   28-03-06 16:25

И сега като ги събереш какво ще вземеш???Скоро ще излиза ли нов модел на Panasonic

Автор: Synthy_xxx   
Дата:   28-03-06 16:29

така ако чакаш новият модел ще си стоиш вечно без фотоапарат, но ще си най-информираният относно новостите [smilie18]

Автор: tofo   
Дата:   28-03-06 16:31

И кво стаа! Така никога няма да си вземете бря [smilie5] Все ще излизат по-хубави и по-евтини мамка му! [shtrak]

Дата:   28-03-06 16:34

Бони загатна скоро, че ще излиза нов.... може би ФЗ 40. ти щом все пак предпочиташ зуума изчакай, казват, новият щял да има 1600 исо (едва ли ще е използваемо), но пък и тоя шум стана пословичен вече.
аз последно се спрях на Е-500 и ако го има още след 2-3 месеца ще си взема него.

Дата:   28-03-06 16:36

абе аз си имах идейката в главата, ама парите бяха поизчезнали.[smilie8] [smilie8]
иначе вече да ... [shtrak] [shtrak]

Дата:   28-03-06 16:52

Е и аз щото прочетох някъде че ще излиза нов модел на панасоник затова още се бавя.Само дето не пишеше кога.Да не е другата година че не ми се чака вече.

Автор: apollo   
Дата:   28-03-06 17:45

Я остави тоя нов модел! Като го пуснат ще струва повече от FZ30 а ще шуми по същия начин... справка FZ7 спрямо FZ5...

Ако си вземеш FZ30 ще имаш много универсален фотоапарат + RAW формат!!!

Ако вземеш DSLR - много малко шум но почти веднага ще те хване треска за обективи и ще гледаш малко тъжно... просто няма универсално решение!:-(

И аз мисля че комбинация от двата апарата е най добра/то така или иначе един добър обектив ти е с цената на FZ30/...

първа  назад  1     всички  напред  последна