Автор: n1x0n
Дата: 25-03-06 12:28
Аз мисля че почваме да ставаме като тъпите американци - под етикета "защита на човешките права" днес се случва най-бруталното отнемане на права познато в историята на човечеството!
Свестете се малко! Отнемат ни се безброй права, само заради дебилната логика, че някой, някога би могъл да злоупотреби с тях!
Не е правилно да се ограничават правата на мнозинството, правилно е да се наказват единиците, които злоупотребяват със правата си! Просто на малоумните правителства им е по-лесно да забранят нещо на всички, отколкото да издирват и наказват един провинил се.
Колкото до съгласието... до 16 годишна възраст родителите взимат ред решения вместо децата си, повечето от тези решения - образование, семейна среда, лечение и т.н. са критично важни. Какъв е проблема че взимат решение дали да снимат /или да разрешат снимането на/ децата си голи?!
Да добавя, че тези решения са тяхно ЗАКОННО ПРАВО и те носят отговорност за тях пред закона.
Аз лично не намирам нищо лошо нито в детската голота, нито в голотата изобщо. Това е естестваното състояние на телата ни. Ако някой го тревожи, възбужда, депресира този факт - има си психиатри за тази работа!
Публикацията е редактирана (25-03-06 12:36)
|
|