Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Variant za dobur skener?????
Автор: artexa   
Дата:   01-07-04 10:07

Niakoi ima li opit sus scaniraneto?
Dali filmovia skener moje da bude zamesten ot obiknoven plosuk s pristavka i ako da kakuv model bihte preporuchali?
Ako puk ne [smilie5] kakuv model filmov skener si zaslujava (stava vupros za nisuk klas za lubitelska upotreba)

Blagodaria [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Variant za dobur skener?????
Автор: teopetz   
Дата:   01-07-04 10:40

И аз мислех да отворя тази тема - някой може ли да помогне със съвет?

Автор: sagittarius   
Дата:   01-07-04 10:46

"Нисък клас за любителска употреба" - имам HP ScanJet 3970. Повечето снимки в профила ми са сканирани с него от негатив. Отначало му се радвах, но ... не е стока. Евтиното си е евтино.

Дата:   01-07-04 10:56

a kolko pari e tozi evtin scener???

Sagittarius, snimkite ti dobre izglejdat. Ot kakvo tochno v tozi scener se oplakvash?

Публикацията е редактирана (01-07-04 11:00)

Автор: GenaDP   
Дата:   01-07-04 11:02

Бе земиси някой от Епсън-ите... горе-долу стават, и са на ниски цени.

Автор: nanapak   
Дата:   01-07-04 11:28

Първо - ако ще си купуваш - плоските скенери на Епсън - серията Фото 4800 са скъпички но се доближават по качество до слайдскенерите
Фото 2400 вече им паднаха цените и са един добър по цена избор
За слайдскенер - Минолта 5400 е твърдо лидер но не е от най-евтините макар че 1000 долл за качество на барабанен скенер си е без пари
Второ - ако става дума за наличните услуги - опитай Снежолина на ъгъла на Пиротска и Ботев - за мене най-удачния компромис цена - качество
Ако е само за качество - Имакона на Фотографско общество но 10-12 лв за кадър А4 ми е нагорно [beer]

Автор: aya   
Дата:   01-07-04 12:10

Тъкмо мислех да си продавам скенера :))
Може да ви се види удачен вариант:
EPSON Perfection 1650 с фотоприставка.
Почти не е работил, даже май е още в гаранция. Цената, на която го купих беше 500 лв. с ДДС /Епсон е трудно да се намери без ДДС/. Този клас настолни скенери са много предпочитани и обикновено печелят по разните конкурси... Има голяма ЕКСТРА към скенера - оригинален професионален софтуер за сканиране - SilverFast_6. Това е една от най-добрите програми, която също трудно се намира и краква. По принцип я продават към скенери /към 100$/. Твърди се, че този скенер с такава програма конкурира събратята си от горния клас, които струват по 2000 лв.
Предложете някаква цена?
[smile] aya

Ха-ха-хаааа....
Дата:   01-07-04 12:18

4800 си е същото дръвче като 2450, само цифричките са сменени, за да се мамят малоумниците. Единствените съществени разлики - работи по-бързо, има и ICE.

5400 e добър, но чак до качеството на барабанен не е дорасъл. Проблемът на повечето барабанни не е във скенера, а в хората, които ги обслужват. А освен това сканира само до 24х36

В някакъв Кодак в Сф. са домъкнали Минолта Мулти Про, цената на кадър била 50ст.- питай къде е това, и бягай там.

Публикацията е редактирана (01-07-04 12:20)

Автор: asklep   
Дата:   01-07-04 12:32

ами наскоро си играх с 1670 модела на Епсън перфекшън струва чисто нов 220 лева ,така че давай оферта под 200 лева [shtrak]

Автор: sagittarius   
Дата:   01-07-04 12:56

HP-то за което писах е към 210 лв. без ДДС в Български онлайн магазин за HP-продукти. Не съм доволен когато ми трябват снимки с по-голям размер. За интернет нямам никакви забележки, освен това, че за всеки сканиран кадър чакам някаква лампа да загрява. Иначе много бързо сканира снимки, но това едва ли вълнува някого.

Автор: junior   
Дата:   01-07-04 13:05

Гената говори за Кодака на Шипка 12!!!!!

цената е РЕВОЛЮЦИОННА за качеството на скенера/сканирането....

Автор: aya   
Дата:   01-07-04 13:08

Малко ми се вижда 200лв.
Ще поразпитам. Но събирам пари за дигиталка 5-8МП :)) така че ако има нещо на пазара подходящо...макар и 2 ръка

Автор: asklep   
Дата:   01-07-04 13:28

Виж тука - http://911.bg/a2/offers.asp?p=850677&parent=6021

Автор: jimmy   
Дата:   01-07-04 13:31

Epson 1670 и 2400 вършат причилична аматьорска работа. НР е ТРАГЕДИЯ !!!

Дата:   01-07-04 16:40

prochetoh razni review-ta za Epson.
Spored tiah mevdu 1670, 2450 i 3200 pochti niama razlika.

Niakoi ima li opit s 3200, tsenata mu e dosta po-visoka? Vsushtnost e poveche ot dvoina.

Na tazi tsena e i CanoSvan 4000 neshto si , filmov skener [smilie10] [smilie11] [smilie11]

Автор: pinko   
Дата:   01-07-04 16:44

Имам Епсън 3200 Фото Про, доста добър и бърз, ама няма ICE(не че ми трябва, аз си чистя драскотини и прах с ФШ), върви със СилвърФаст 6. Преди около година, когато го взех, беше 450 евро без ДДС.

Реалната му резолюция е около 2800-2900 дпи, независимо че го дават 3200. Пробвал съм го много пъти, явно 2900 е горната граница, при положение, че има стъкло.

Ако искаш, ела и го виж как работи[smilie7]

Автор: boni   
Дата:   01-07-04 17:56

http://www.adcom.bg/Web/ADCOM_EN.htm
A za tezi kakvo shte kajete ? izlizat kym 370-380lv s DDS i se vodiat film scanner-i

Автор: boni   
Дата:   01-07-04 17:58

Da im s ene vidi i saita .Ne moje da se linkne direktno
Vijte v scanners - Mikrotec Film scanner 2700

Дата:   01-07-04 18:06

Microtek pravjat mn. dobri mashinki - rabotil sum s plosuk takuv, ekstra e. Tezi bi trjabvalo sa6to da sa po-dobri ot raznite ploski Epson-i i Canon-i.

Автор: dsp   
Дата:   02-07-04 18:39

А има и някакъв друг филм сканер Plustek OpticFilm 7200 - това 7200 би трябвало да му е резолюцията... някой да каже нещо повече?

Всъщност аз намерих повече... ама е на немски хм http://www.filmscanner.info/PlustekOpticFilm7200.html

Публикацията е редактирана (02-07-04 18:43)

Epson 3200 PHOTO
Автор: Travis   
Дата:   24-07-04 20:46

V momenta sedia i skaniram na Epson 3200 PHOTO, i se rovia iz toia forum ot skuka. Obiknoveno rabotia na 2400dpi pri 48 bitov cviat (opticheski 3200 veche davat mnogo zarno) Adobe RGB kam TIFF - faila stava 37MB; dinamikata e malko slaba, no e OK za 200-400 negativen film; osven tova 36 pozi se skanirat kam 2 chasa; skenera e evtin (200-300$) i software-a mu e otlichen, niama problemi pod Win 2000 s PS 7.0; lispva mu samo avtomatichnata korekcia za prashinki. Skaniral sam okolo 100-150 kadara, dovolen sam.

Tozi forum baka ot mnenia, ima sveji obrazi, no poleznata informacia e dosta malko. Za chovek koito vladee angliiski dori, photo.net ili nikonians.org e dalech po-polezno miasto za takiva vaprosi.

Автор: angel4o   
Дата:   24-07-04 21:27

Travis :Благодаря за отзивите за форума[smilie19] .Стой си в анг.форумите-уеле к`ви малоумни въпроси и отговори. [smilie10] [smilie11] [smilie10] [smilie11].
Пишем тук основно на КИРИЛИЦА-брато !!
М`ь ако има повече хора като теб, би било по-добре за БЪЛГАРСКИЯ форум - явно си добър.[beer]

Автор: NamahShivaya   
Дата:   25-07-04 09:39

tuk sym sys Canon - Canonscan D 660U i mnogo dobre si gi scanira i dokolkoto znam eftino moje da se nameri ;]]

Автор: cooler   
Дата:   25-07-04 11:57

И аз съм пред същото двоумение.Гледах вчера един Епсън 4870 и характеристиките му не бяха лоши, още повече че съм виждал какво прави 2400, ама цената е малко отблъскваща-1000 лв.Дали няма и някакъв онлайн пазар да почерпим и повече инфо и по-ниски цени?[smilie2]

Автор: junior   
Дата:   25-07-04 12:31

Епсън 4870 за 1000 лв. [smilie10] [smilie10][smilie23]
При Pho е доста по евтин!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна