Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нещо повече за" HP Photosmart M517"???
Автор: steel_s   
Дата:   28-02-06 13:33

Кажете ми нещо повече за HP M517? Данните за него ги зная,но като фото-апарат...как е?

Отговори на това съобщение
 Re: Нещо повече за" HP Photosmart M517"???
Автор: ksuhorukov   
Дата:   28-02-06 13:38

Имах такъв от предните модели, М307. Апаратчето е много добро като за съвсем начинаещ, но нищо повече. Прави чудесни снимки, убеден съм че по-новите модели ще са още по-добри. Взимай без да се замисляш, но ако искаш нещо повече, по-добре се ориентирай към Коника Минолта Димаж Z10. Все още ги има из Метро за около 330 лв. Много по-добра е от всяко НР, като единствения и кусур са малкото мегапиксели (3.2). Но като се замислиш и това е достатъчно. Лично аз ти препоръчвам кониката. Минала е през мен и определено знам какво говоря. Има пълни ръчни настройки, възможност за филтри отпред, конвертори...изобщо избери си сам :)

Автор: steel_s   
Дата:   28-02-06 13:47

Струва ми се че за 287лв в Технопоис е добре

Автор: solo5   
Дата:   28-02-06 21:10

и аз не съм много привърженик на тази марка,
но има тук едно момиче във форума, която снима с М407 и прави много хубави снимки
... не си спомням сега името и, но снимките и са много добри [beer]

Автор: охо   
Дата:   01-03-06 13:46

Ако си начинаещ и не държиш на пълни ръчни настройки грабвай НРто.. С него ще направиш страхотни снимки при почти всякакви светлинни условия... Когато ти "отеснее" се замисли за по-сериозен апарат!

Погледни тук

първа  назад  1     всички  напред  последна