Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за фото принтер
Автор: arise   
Дата:   07-02-06 12:37

Моля ви за съвет за мастиленоструен фото принтер в рамките на 200-300 лв. За сега съм се спрял на pixma ip4000, но още не съм виждал примерни разпечатки (не знам къде биха ми показали). Има ли конкуренти от страна на НР и Epson. Смятам да печатам предимно 10/15 см, но не знам подходящи ли са тези принтери за сравнително нередовен печат- проблеми с изсъхване и запушване на главата? Близко ли е качеството на печат до термосублимационните принтерчета? Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за фото принтер
Автор: nyx40   
Дата:   07-02-06 13:25

Ползвам такъв, много е добър!
Може да си вземеш и някой по-нов от Пиксма серийте!

Другото, което е-лазерния си е лазерен, ама ти си знаеш! ИП4000 е добър избор, но щом сега избираш-вземи си лазерен, ще си избиеш бързо разходите[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: dimmby   
Дата:   07-02-06 13:32

Привет ! Правилно си се насочил, аз имам от близо година IP3000 и засега съм много доволен, печата чудесно, дори и със мастила на G&G за по 6 лева. Препоръчвам ти фотохартията на Коника Минолта, особенно матовата. Купуваш си я от Метро. Себестойността на снимка 10х15 ти излиза около 30 стотинки.

Автор: fotocolor   
Дата:   07-02-06 14:39

е чак пък 30ст,не лъжи човека.Не е така.10х15-само хартията е 22-25ст,без печат

Автор: dimmby   
Дата:   07-02-06 15:19

Направих калкулацията на ново, наистина излиза около 40 ст. а не 30, малко съм преувеличил, но не мисля че е фатално. Исках да кажа мнението си за принтера че е добър и че снимката не излиза кой знае колко по-скъпо от фотото, а предимството да си направиш някои дребни корекции по снимката преди да я отпечаташ и да си видиш резултата веднага е супер според мен.

Автор: fotocolor   
Дата:   07-02-06 16:17

Да,цялата серия Пиксма е много добра и много икономична,както не веднъж съм писал в форума.[smilie24]

Автор: nyx40   
Дата:   07-02-06 17:04

Слушайте шефа, той най-добре знае за тия принтери[smilie7] [smilie24] [smilie24] [smilie24] Как ли не е смятано[smilie24] [beer] [shtrak]

Автор: arise   
Дата:   08-02-06 13:25

А знаете ли къде могат да ми покажат примерни разпечатки?

първа  назад  1     всички  напред  последна