Автор: JoroS
Дата: 28-01-06 12:55
Zdravejte vsi4ki! Edin priatel (pacy4) mi prati link kum tazi tema, za koeto mnogo mu blagodaria!
Az se zanimavam profesionalno s grim ot izvestno vreme, a liubitelski ot niakolko godini. Profesionalno zapo4nah tova liato v rabotata si za M.A.C Cosmetics v USA (www.maccosmetics.com www.macpro.com -kompaniata e kanadska i v sveta e moje bi naj-izvestnia proizvoditel na profesionalni grimove za moda i krasota, no za sujalenie niama skoro da stupi v BG. Niama daje i izgledi v blizkite 3-4 godini).
No kakto i da e, jivotut produljava, nali!?! Ako vi e interesno mojete da vidite niakolko fotografii, publikuvani v moia profil, koito sum snimal liubitelski s moia fotoaparat Fuji F10. Ako niakoj ima interes moje da mi pishete ili se obadete (0889 504 601) da vi pokaja rabota, pravena s profesionalni fotografi - az opredeleno imam jelanie da se vidia sus vsi4ki i da tvorim, i da se vduhnoviavame zaedno, zashtoto postoianno se opitvam da se sreshtam s novi hora s razli4en stil. Taka i az rasta tvor4eski i profesionalno!!!
Ina4e sum absoliutno suglasen, 4e kolkoto i da se tushira snimkata, igrata s cvetovete i formite v osnovata si idvat predimno ot grimiora. Ako ne beshe taka dosega vsi4ki profesionalisti po celia sviat da sa ostanali v arhiva - a tova dale4 ne e taka! ;)
Liuba Altunova e strahoten profesionalist i 4ovek, no ot niakolko godini ne e v BG. Podvizava se v New York City, kudeto na skoro se e premestila ot San Francisco i e mnogo shtastliva!
Uspeh na vsi4ki!!! :)
|
|