Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Hansol 900P добър ли е?
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   31-01-06 19:52

За фотообработка?

Предлагат ми такъв монитор.
В момента ако обработвам снимки, ползвам за настроика на цвят и контраст KFC, а за острота и артефакти -LCD. взаймно се допълват - но малко се бави работата така.
Този Hansol 900P дали ще ми замести прехвърлянето от един на друг PC[smilie7]

19" CRT монитор Hansol 900P
професионален клас монитор за CAD/CAM и предпечат
18" видима област
0.26 пикселна стъпка по вертикала, 0.22 по хоризонтала
1280x1024 на 85Hz опресняване
1024х768 на 120 Hz опресняване

Покрива най-високите изисквания за ниско излъчване.

контроли за:
H/V Size, H/V Position, Pincushion, Trapezoid, Parallelogram, Pin Balance, Tilt, Color Control, Reset, Contrast, Brightness, Moire Control, Manual Degaussing

Има ли работили на него[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Hansol 900P добър ли е?
Автор: Rebellious   
Дата:   31-01-06 22:51

Ще се разочароваш,макар че Hansol 900P е по-добре от КFC-то ,независимо,че не си упоменал модела на последния . Позволявам си да предположа, че лайтмотива ти е в цената ,но не мисля, че трябва да правиш компромиси в това ,само и само за да се прехвърлиш в крайна сметка от по-голям трън , на по-бодливичък глог ...
P.S. Говоря ти от личен опит ,иначе не бих губил времето и на двама ни ! [smile]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   31-01-06 23:45

Аз ползвам от година 17" Hansol 730D и съм сравнително доволен - 0.20 пиксела с подобни характеристики е като изброените по- горе, не срещам сериозни разлики в плътност и цветопредаване , когато копирам на дигитални минилабове, не уморява очите...

Разбира се далеч съм от мисълта , че имам нещо различно от любителски монитор, но на мен за сега ми върши работа. Мисля , че е значително по- добре от "Белинеа" и подобни тотални дървета.

Автор: JarJar_   
Дата:   01-02-06 03:54

Този "Хан Соло" няма да ти свърши работа, замисли се за нещо по-добро!

Автор: ksuhorukov   
Дата:   01-02-06 08:24

Aз ти предлагам АОС 19" 9К+. Монитора е с още една година гаранция от РЕСЕТ. Работил съм на него година и половина. Провери в интернет какви са му характеристиките. Специално от този Хансол е по-добър. Държи 1600х1200@75 херца. Не е отварян (има си стикери). Изобщо пушка е. По Нова година се сдобих с ЛСД и затова го продавам. АОС-а го бях калибрирал така, че това което виждам в къщи да излиза 1:1 на фотото. Има всякакви контроли. Ако си заинтересован, пиши на мейла.

първа  назад  1     всички  напред  последна