Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 fotokonkurs
Автор: stef_y   
Дата:   17-01-06 12:15

na poshtata mi pusnaha interesna informacia, eto za6to ia puskam do vsi4ki, koito iskat da u4astvat i meriat sili v nov fotokonkurs:

ЦУМ предизвиква всички български професионалисти и любители - фотографи

ЦУМ организира фотоконкурс, посветен на Деня на любовта – Св. Валентин (14.02) под мотото „Изрази любовта”. Целта е в един единствен кадър те да отразят магията на любовта, да представят едно от нейните многообразни проявления, лица и предизвикани радостни или тревожни емоции.
Снимката, спечелила най-силно симпатиите на организаторите на проявата, ще се превърне в „любовния девиз” на най-известния в България търговски център – ЦУМ.
Освен подобаваща и стимулираща награда, победителят ще получи и възможността да изяви своя талант, не само пред представителите на националните и специализирани медии, но и пред цялата страна. Избраният фотос, отпечатан в огромен размер (над 150 кв. м.), ще украси фасадата на магазина в празничните дни.
Очакваме от всеки желаещ да вземе участие в конкурса, да изпрати своите фотографии от 17.01 до 10.02.2006 г. на следните адреси: st.valentine@tzum.bg или София 1000, п. к. 41. Ограничения в броя на изпратените фотоси няма!

Пожелаваме Ви вдъхновение и дързост!

За въпроси и отговори:
Катерина Игнатова,
I2i Public Communications
katerina@mag.bg
 Re: fotokonkurs
Автор: katerinaei   
Дата:   17-01-06 12:35

sigurno nagradata e dobra, sigurno 6te se probvam! ....... pomnia, 4e skoro TZUM dadoha vau4er za pazaruvane za 250 lv. na edna jena, koiato spe4eli v Kolednata im igra :)))

Публикацията е редактирана (17-01-06 12:37)
Автор: Стоев   
Дата:   17-01-06 12:52

150кв.метра надхвърля мечтите ми за гигапатка [smilie24]

[smilie5]

[beer]

Автор: ejko   
Дата:   17-01-06 13:00

ТЦУМ..., Свети валентин..., хиляди влюбени с цветя в ръце се разхождат пред 150 кв.м. Гигапатка-листоядец на Стоев и с премрежени от сълзи погледи си спомнят за всички притихнали любови, който все още дремят някъде дълбоко в сърцата им!
А сега по темата..., благодаря за инфото...
Автор: n1x0n   
Дата:   17-01-06 13:03

подобаваща и стимулираща награда

Кaкво ли значи това в пари?! Щото 250 лева за нещо такова са абсолютно смешна цифра!
Автор: Стоев   
Дата:   17-01-06 13:04

Ежко, мисли реалистично:
ЦУМ, Св.Валентин, хиляди субекти тичат нагоре-надолу и се чудят как да се изръсят по малко за празника, поглеждат към Гигапатката и мрачно си мислят, че на някои и едно листенце им е достатъчно, да са щастливи...

[beer]

Дата:   17-01-06 13:10

kakvato i da e nagradata, spored men e gotino da vidi6 snimkata si da pokriva TZUM:)))
Дата:   17-01-06 13:14

Е те на това разчитат от рекалмната агенция - да има жадни за слава любители.
Дата:   17-01-06 13:19

nikoi ni6to ne gubi! ednite u4astvat i pe4eliat bez osobeni usilia i gi pi6at po vestnicite (koeto na pove4eto ne se slu4va), drugite - organizirat dobra reklamna kampania :)))
Автор: Георги   
Дата:   17-01-06 13:21

Стоев [smilie24] [smilie24]

добре казано за листенцето :)
Автор: dephil   
Дата:   17-01-06 13:22

[smilie24] ДОБРА ИДЕЯ - успех на всички, на които им се участва! [shtrak] [beer] [shtrak]
Дата:   17-01-06 13:23

Абе Кате, ти да не си представител на "агенцията" ... с тия благи приказки за "без особени усилия" и "и ги пишат по вестниците".

Когато агенцията не казва стойността на "подобаващата награда" - в 99% от случаите се пробват да минат тънко.
Дата:   17-01-06 13:25

za sajalenie ne sam ...
Дата:   17-01-06 13:26

prosto gledam pozitivno na tova niakoi da ima pravo i vazmojnost za iziava...
Автор: pmartinov   
Дата:   17-01-06 13:27

Конкурс без награда ? ? ?

Ха-ха-ХА

n1x0n
в 99% от случаите се пробват да минат тънко

Неее тези са решили да минат МНОГО ТЪНКО. . .

Ха-ха-ХА

Дата:   17-01-06 13:30

6te se ambiciram da razbera nagradata, 6te se svarja s tia organizatori, 4e ve4e i na men mi e super lubopitno ...
Дата:   17-01-06 13:31

купон за консумация в цум на стойност 50 лева :)
Автор: Marillion   
Дата:   17-01-06 13:32

ммм дааа нема далавера.

При тези условия мога да им дам да се снимат с на Стоев патките за спомен.

ЦУМ - магазина с безбожните наеми, адските цени, по 10 плазми на етаж и т.н....

ех... мила, родна действителност.

п.п - аз съм леко неразбиращ, но може ли някой да ми обясни за "над 150 кв.м" плакат каква снимка ще трябва? Или негатив ще ми искат?
Дата:   17-01-06 13:33

той ще се гледа бая отдалеко, сигурно и с 4 меги сапунера пак ще го изкарат без грижа.

:))))
Автор: pmartinov   
Дата:   17-01-06 13:33

След като самите организатори крият наградата е ясно че това е капан за комплексари. . .

[smilie18] [smilie5] [smilie18]

Публикацията е редактирана (17-01-06 13:34)
Автор: nanapak   
Дата:   17-01-06 13:36

Типично зарибяване за муфтаджийско мероприяние! [smilie25] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Да лапат патките! [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: Marillion   
Дата:   17-01-06 13:38

Регистриран:
Потребителско име: katerinaei
Регистриран: 17.01.2006 12:22

Първо мнение:
Автор: katerinaei
Дата: 17-01-06 12:35

За въпроси и отговори:
Катерина Игнатова,
I2i Public Communications
katerina@mag.bg

Кажи поне каква ще е наградата, че имам 5-6 любовни файла. Все пак ЦУМ няма да се изложат :)
Автор: elrisha   
Дата:   17-01-06 13:39

незнам тези конкурси дали за комплексари,ама точно тези дето най-пищят против тях, са първите изпратили снимки[smilie3] [smilie3] [smilie3]
Дата:   17-01-06 13:41

кати, хайде кажи каква е наградата, може да вдъхнови много хора тука :-)

а нали в крайна сметка това е целта
Автор: zed   
Дата:   17-01-06 13:52

Abe tuka vsichki sme mnogo veliki i predlojeniata ni zalivat otvsjakade, ta za tova ne mojeme da si predstavim da uchastvame v neshto, koeto moje samo da ni pokaje snimkata na 150m, dori i da njama drugi nagradi.
Za nas tezi, koito shte se saglasjat na neshto takova sa kompleksari. A NIE NA SME KOMPLEKSARI...NALI???[smilie11] [smilie23] [smilie11] [smilie23] [smilie11] [smilie23] [smilie11] [smilie23].
I za da ne bada razbran pogreshno, az ste uchastvam/ako napravja neshto dobro/ dori da njama drugi nagradi vapreki che imam dostatachno druga dohodna rabota.
Uspeh na vsichki, koito gi kefi da snimat!!![smilie24] [smilie24] [smilie24]
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена