Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Несъгласие
Автор: ogimag   
Дата:   10-01-06 19:53

Поздрави на всички съфорумци прекарващи част от времето си тук!
Повод да пиша /правя го много рядко/ са нововъведенията тук. Искам още от самото начало да кажа, че не ги одобрявам. И по-специално анонимността на снимката по албумите.
Аргументите ""Против":
1. Пускам снимките си на доста форуми /десет/ и поне още толкова познавам, посещавам и чета. Никъде няма такова "чудо". Да- опционало автора може когато пуска снимка да избере "анонимен постинг". Но това той сам си решава. Трудно бих си представил някой Гуру или Мастер да си пуска снимките анонимно. Той е работил за името си и за това да се издигне в ранг дълго време така, че не би се срамувал да вижда името си под всяка снимка. Още повече, че точно името ще го задължава да прави и предлага все по-добри и по-добри снимки.
2. Тази мярка не може по-никакъв начин да ограничи "приятелското" гласуване. Знаете- за тази работа има ICQ, Skype, SMS, пощи и какво ли още не. А ако както каза Сираков- снимката се надписва в ъгъла с името на автора...
3. Както вече беше казано Албум "Всичко" съвсем се обезмисля. Не, че съм го разглеждал от както не може да се гласува там.
4. Аз не се срамувам от името си- независимо дали ще пише ogimag , Ognjan Shalamanov или Огнян Шаламанов!
Тук може да се подпишат тези които са съгласни с мен!
 Re: Несъгласие
Автор: pinko   
Дата:   10-01-06 19:58

Аз ще изразявам несъгласието си, като оттук насетне ще натискам САМО И ЕДИНСТВЕНО Не гласувам
 Re: Несъгласие
Автор: admin   
Дата:   10-01-06 19:59

Ми няма анонимност - кликаш и виждаш името.
Това е.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена