Автор: PeterPAN
Дата: 11-01-06 06:58
На него пише Токина 2х, но увеличението което дава е само 1.3х голямо, а не 2 пъти както трябва да е.
Днес като го загледах ми се струва че е отварян и незнам дали е нещо разстроен и заради това не работи.
Стоев, ти мисля че имаше някакъв ако не се лъжа, като погледнеш през него какво увеличение виждаш
При този увеличението си е около 1.3 пъти по голямо от обекта който глрдам и странното е че не зависи от разстоянието до обектива или окото
Ако го местиш пред обектива държейки го на ръка, на дисплея изображението променя ли си размера
Това което забелязах е че предната леща може да се мести напред назад , ако имаш подходящ инструмент и се чудя дали като са го отваряли не са доближили много двете лещи една до друга и затова да дава по малко увеличение.
Иначе с апарата КМ А200 си работи перфектно, стабилизацията си работи и експонира правилно, не дава забелижими изкривявания, апарата има също и режим телеконвертор и широкоъгълен конвертор, но това мисля че променя единствено режима на експонация.
Ще ти бъда благодарен за инфото което може да ми дадеш от твоя опит, па съм готов и да почерпя
Публикацията е редактирана (11-01-06 10:21)
|
|