Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с Canon А610
Автор: TheMouse   
Дата:   25-12-05 01:17

Честита коледа на всички!!![smile]
Тъй, ето го и проблема: Нещо не мога да установя контакт между компютъра и фотоапарата[smilie11] Пробвах със софтуера от диска после без него... нищо. Като пъхна кабела в компа win-a се мъчи да инсталира драйвери ама после го няма като device в my computer (Пробвах едно Fuji излиза си без много мислене :) ). Windows-a e XP Pro SP1 според Canon трябва да стане дори без дривери от диска. Отидох на друг компютър с WinXP Pro SP2 резултата е същия. Някякви идеи? Конкретен въпрос: Фотоапаратите на Canon излизат ли като device в my computer или трябва да ги търся при Scanners and cameras?

Публикацията е редактирана (25-12-05 02:20)

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с Canon А610
Автор: darkarcher   
Дата:   25-12-05 01:26

Излизат си :-)

Дата:   25-12-05 01:43

Дори и без инсталиране на дривери нали? Възможно ли е това да е заради кофти firmware или просто модела има нужда от някакви допълнителни освен тея на цд-то? За съжаление нямам card reader и не мога да си видя снимките... чувството е ужасно!!!

Автор: simbon4o   
Дата:   25-12-05 03:25

изчакваш ли повечко време? Виж дали кабела не е ..., може и като скенер да се хваща G5 беше така :). Трябва обаче да се появи. Виж да няма режим за свалянето на снимките или е направо като забучиш кабела. Виж на dpreview имаше на този или подобен модел ревю там може да пише ;).

Дата:   25-12-05 13:22

Чакам доста :) Даже рестартирах ма пак не ще. Из менютата търсих за опция за прехвърляне на снимките ама няма. На dpreview има ревю за А620. Знам че разликата между двата модела е само в матрицата а самото ревю го прочетох много преди да си взема апарата :)) Пробвах с два кабела този от комплекта и този на fuji-то. Ако може някой които има А610 да каже дали има режим "сваляне на снимки" или само трябва да вкючен на "разглеждане на снимки"

Автор: nicoldy   
Дата:   25-12-05 14:14

аз съм закачал а610 към компа и нямаше никакъв проблем. с включването веднага се появи. на телевизора също. не знам какъв може да е проблема. а разликата между а610 и а620 не е размера на матрицата. и при двата модела е 1/1.8" .

Автор: arise   
Дата:   25-12-05 16:23

и с мойта 610-ка всичко си е ОК

Дата:   25-12-05 19:30

Бива бива да съм карък ама чак пък толкова... Оказа се че windows-ите и на двата компютъра на които го пробвах са били скапани!!! Преинсталирах си моя и тръгна като пушка дори без дривери и SP1. Мерси на всички за съветите. :)

Автор: nicoldy   
Дата:   25-12-05 19:34

ма верно си голем карък. 2 от 2. това си е 100% успеваемост. хубаво че си успял да го подкараш. хайде със здраве и хубави снимки с него[shtrak] !![shtrak]

Дата:   25-12-05 20:43

Мерси :) При първа възможност ще кача няколко за оценка :)

първа  назад  1     всички  напред  последна