Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 LUNA
Автор: streetwear   
Дата:   20-12-05 23:52

Zdraveite!!! bih iskal da se naucha da snimam luna ako ima nqkoi koito moje da mi kaje kak stava shte buda mnogo dovolen [smile] kajete mi na kakav rejim i dali trqbva da priblijavam mnogo sas zooma ;) i vsichki drugi tunkosti ;p~ BLagodarq vi predvaritelno

Отговори на това съобщение
 Re: LUNA
Автор: asahi   
Дата:   20-12-05 23:56

Ако пишеш на кирилица повече хора ще прочетат постинга ти.

За Луната - скорости над 1/15 сек. Всъщност оптиката е най-важна.

Автор: delchev   
Дата:   21-12-05 00:36

всъщност най-добре става през телескоп... ако си в София - иди в обсерваторията в Борисовата градина - обикновено са малко дръпнати, но може и да ти се отвори парашута :-)

Автор: CYPER   
Дата:   21-12-05 00:50

Трябва акоооооооо zoooooooooooooooooooom с качествена оптика - друго ти не требе [smilie18]

Продават се специални адаптори за закрепяне на бинокли/телескопи към фотоапарати [smilie24]

Автор: navy   
Дата:   21-12-05 00:56

Свали някой файл от галерията на телескопа Хъбъл, рескалирай, пипни тва-онова там и кадъра е твой [smilie18]
Тя луната от БГ винаги е еднаква, да ходят да ти доказват, че не е твой кадъра [smilie18]

Автор: delchev   
Дата:   21-12-05 01:01

Браво бе, Нейви... после що имало крадени снимки във форума... [smilie3] [smilie3] [smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна