Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотоапарат за начинаещ потребител
Автор: da_boss   
Дата:   23-06-04 14:39

Здравейте!От скоро се интересувам от фотография..Искам да си взема цифров фотоапарат до 450 лв.Спрял съм се на няколко модела.
1.Canon A60
2.Olympus C-310 Zoom
3.Sony DSC P-72
4.Pentax Optio 30
Ще се радвам ако ми помогнете да избера най-доброто като за начинаещ фотограф.Благодаря предварително.

Публикацията е редактирана (23-06-04 15:18)

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоапарат за начинаещ потребител
Автор: J0R0   
Дата:   23-06-04 15:38

Самсунг!

Автор: carl_cox   
Дата:   23-06-04 15:40

ami za men nai-dobur variant e PENTAX OPTIO 30, tui kato e nai-evtin ,a su6tevremenno e na prili4no nivo...6te ti ostanat pari za zariadno, za prezarejda6ti se baterii i dopulnitelno pamet...

Za CANON A 60 su6to mislia 4e e mnogo dobur variant, no e 2 megapixela...no puk optikata mu e nai-dobrata ot izbroenite..

Snoy P72 su6to ne e lo6..pitai Nsirakov-toi mu znae plusovete i nedostatucite...

a za Olympus C310 zoom-izob6to ne te suvatevam..tui kato ISO-to mu e avtonmati4no i sus sigurnost pri lo6o osvetlenie snimakta 6te e 6umna...

ako iska6 sam da se uveri6 v ka4estvoto na aparatite postei
http://www.steves-digicams.com
tam ima snimki na edni i su6ti obeki s razli4ni fotoaparati...

Kusmet v turseneto i izbora !

Автор: pinko   
Дата:   23-06-04 15:43

Самсунг V4000 май е точно на на такава цена при Бони, и за парите си е убиец - има и литиевойонна батерия, 4 Мп, Шнайдер-Кройцнах обектив, ръчни настройки[shtrak]

Автор: Стефан   
Дата:   23-06-04 17:50

Мога да ти предложа Canon A70 на старо, евентуално със 128МВ карта на подобна цена.
Можеш да видиш e-mail и снимки с апарата в профила ми.

Автор: RAMZE   
Дата:   23-06-04 17:59

Снимките в профила ми са с Olympus C-310 Zoom.За шума може да поспорим,на 320iso зависи от светлината понякога ги изкарва с минимален шум.

първа  назад  1     всички  напред  последна