Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Покупка през B&H Photo
Автор: geko   
Дата:   26-11-05 21:09

Здравейте,
Знам че често се пазарува от B&H и тъй като ми се налага за пръв път да го правя, моля за съвет. Имам Visa кредитна карта, която е издадена тук. Трябва ли да се поръчва по телефона, или може направо през сайта? И друг въпрос... става въпрос за Mini DV камера. Чудя се, ако я поръчам да ми я изпратят направо с UPS тук има ли шанс да ми се размине митото? И.... всъщност, има ли мито за тези камери или е само ДДС-то?

Съжалявам, че въпросът ми може да звучи лаишки и не е стриктно фотографски, но наистина ми липсва опит с това.

Отговори на това съобщение
 Re: Покупка през B&H Photo
Автор: Junior   
Дата:   26-11-05 21:12

Имам Visa кредитна карта, която е издадена тук. - nema da stane, batko.... a ako e Visa Electron - po dobre e hvarli v nekoia kofa, shtoto za drugo ne stava...

Mito niama, DDS ima

Ot transportnite razhodi do BG shte ti nastrahne kosata, a ot kachestvoto na dostavka na BG poshtite shte ti pobelee...

Дата:   26-11-05 21:18

Не бе, чакай сега :) Visa Gold - картата си е истинска. Транспортните разходи всъщност са 125$ с UPS Express, което ще го преглътна, а пък те са си съвестни. Виж, ДДС-то е по-солено нещо.. но пък сякаш с UPS има шанс да се размине. Затова питах...

Автор: karavelov   
Дата:   26-11-05 21:20

Младши, ако си е просто Visa картата нема пича грижи, и в българско ги издават. Visa Electron не върши работа за интернет разплащания. С UPS нямам впечатления, FedEx са КРЕТЕНИ!!!!!! и ще ти скъсат нервите. Българските пощи са ОК.

Автор: Junior   
Дата:   26-11-05 21:27

ako e izdadena v BG - gorish, ako shte da e lichno podpisana ot Bush

Дата:   26-11-05 21:29

geko, не мисля че с UPS ще ти се размине, аз със федекс платих ДДС и мито, което не трябваше да плащам, ама иначе трябваше да дам 2 пъти повече пари на човек дето да ми свърши работите по митниците. Виж етроникс, една фирма, могат да ти помогнат с внасянето и т.н.

Автор: Pulsar   
Дата:   26-11-05 21:31

UPS [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] SUXXXXX !!!!

Дата:   26-11-05 21:32

Младши, кво като е издадена в БГ, нали си е Виза голд, аз от KEH купувах, не вярвам за тях да е различно оо B&H.

Автор: Vinsent   
Дата:   26-11-05 22:22

Аз съм пазарувал по Интернет с Виза издадена от България.

Ползвал съм и многократно доставки чрез UPS, нямам забележки, с изключение на веднъж когато пратката се забави, заради разтоварване в Унгария и транспорт до Б-я с камион.

Автор: adonchev   
Дата:   26-11-05 22:25

Моята е стандартна Visa издадена от Първа инвестиционна. Не съм имал никога никакви проблеми. Visa Electron не става. Има мито: 5% което се начислява върху цената с вече добавено ДДС - т.е. цената се покачва с близо 30%. Не се занимавай с UPS или FedEx - не си заслужава. USPS си вършат работата чудесно. За B&H знам че има оплаквания от клиенти относно опаковките на закупената стока - Не са на ниво! Иначе те са единствените Ню-Йорк-чани които използват USPS. Ако стойността на пратката надвищава 100 EUR се задържа на митницата и се начисляват ДДС + 5%.

Автор: holden   
Дата:   26-11-05 22:33

Poznavam edin chovek deto mozhe da ti generira virtualna kreditna karta ot amerikanska banka. A, tova sym bil az [smilie19] [smilie19] [smilie19].

Автор: bobihot   
Дата:   27-11-05 00:29

На един познат поръчките през българските пощи му изчезват, с изключение на един период до преди около 2 год.

Автор: pinko   
Дата:   27-11-05 00:31

Абе не се занимавайте с глупости, свържете се с етрониксбг.цом и готово.

Нито ще се изгуби стоката, нито ще му треперите, нито ще платите ДДТ и мито, пък освен всичките тия неща ще имате и гаранция[smilie24] [smilie24]

Автор: mus   
Дата:   27-11-05 01:01

Чиста работа[smilie24] [smilie24]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   27-11-05 01:21

Пробвал и уверил се - както pinko i mus [smilie24] [smilie24]

Автор: lacho   
Дата:   27-11-05 09:04

относно кредитната карта- няма проблем че е издадена от БГ банка, може при първото ти пазаруване да ти искат копие на кредитната карта и копие на сметка за комунална услуга с която да потвърдиш адреса... макар че не знам как ще разчетат адреса на кирилица...опитай аз съм пазарувал от
B&H с БГ кредитна карта и не съм имал проблем... само че доставката ми беше в USA и потвърдих адреса с копие на DL/US шоф. книжка/[smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   27-11-05 16:17

За етрониксБГ - добри са[smilie24]
Още едно предимство имат - може да пипнеш и пробваш, преди да платиш [smilie3]

Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   27-11-05 16:39

Как и м е точния адрес на тия от етроникс????

Дата:   27-11-05 16:42

сайтът им е зтворен обаче.

Дата:   27-11-05 16:43

P_A_D_D_G написа:

> Как и м е точния адрес на тия от етроникс????
Сайта е в реконструкция, опитай на тел.02 4802326 в работно време [ezik]

[beer]

Дата:   27-11-05 16:46

данке зеер

Дата:   27-11-05 16:51

тц-тц-тц - на едни се карахме, че пишат на български с мамунски букви, сега какво да правим с чуждоезикопишещите на кирилица [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[ezik] [ezik] [ezik]

[beer]

Дата:   27-11-05 16:58

ами...................

първа  назад  1     всички  напред  последна