Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Немога да си сваржа камерата Samsung VP-D20i с компютъра !!!
Автор: malkiqstop   
Дата:   24-06-04 12:14

Аве мнооо зле имам камера Samsung VP-D20i ама немога да я свържа със комютъра си.Купих си платката IEEE 1394 ама пак немога да направя нищо.Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете или ми дадете съвет.Благодаря на всички.

Отговори на това съобщение
 Re: Немога да си сваржа камерата Samsung VP-D20i с компютъра !!!
Автор: dsp   
Дата:   24-06-04 16:35

Ami kato za nachalo procheti wnimatelno instrukciqta kym kamerata (ama CQLATA) i q sledwaj tochno stypka po stypka...
Wyzmovno e syshto taka i platkata s IEEE 1394 da prawi problemi, zatowa probwaj na drug computer kojto si ima port 1394 ne na wynshna platka i za kojto e sigurno che raboti.

Дата:   24-06-04 19:26

Ами в инструкцията към камерата не пише нищо конкретно само общи работи.А платката ми трябва да работи защото РС-то ми я засича и си я инсталира и ми пише че няма никакви проблеми с нея.Казаха ми че трябвало да си намеря някакви драивъри към камерата за да можел РС-то да я разпознаел като външно устроиство.Казвали се "DV Drivers" , а и когато си инсталирам програмата ULEAD VIDEO STUDIO 5 пак ми иска тези "DV Drivers".Благодаря на всички!!!

Автор: dsp   
Дата:   24-06-04 22:44

Aham... mi potyrsi na Samsung na saita ili w google. Naj-weroqtno trqbwat draiweri. Predpolagam che draiwera e edin i syshti za wsichki modeli na Samsung s interfeis IEEE 1394 ili pone za opredelena grupa.

Автор: Nikolai   
Дата:   24-06-04 22:58

Аз със Сони Мини ДВ и 1394 нямах никакъв проблем. Компютъра я разпозна и дори я управлява през Премиерата (плей,стоп).
Извинявай за тъпата забележка, ама нали знаеш, че камерата трябва да е включена при свързването?[shtrak]

Дата:   25-06-04 10:20

Няма проблем относно забележката, но да камерата ми е вклучена.А да ви питам нещо какви програми ми ще ми препоръчате да използвам.А и още нещо твоята платка IEEE 1394 във компютърати ли е, защото чух че имало и такива които били външни платки.

Публикацията е редактирана (25-06-04 10:25)

Дата:   25-06-04 10:40

Моята платка си е в РС-то ...

Ами тия драйвери не ги ли дават заедно с камерата на диск, егати ... в сайта на Самсунг трябва да ги има..

Успех

Дата:   25-06-04 16:56

Така е намерих драйвери ама не точно за моя модел камера VP-D20i а за VP-D21, след това ги инсталирах ама маи толкоз.Някои можели да ми каже какво точно трябва да направя сега.Отчаяно ми трябва помощ защото определено не ги разбирам тея работи.

Дата:   26-06-04 15:41

Някои можели да ми каже дали се правят някакви настрики по платката IEEE 1394.Благодаря на всички.

Дата:   27-06-04 01:58

Я отивай при тия дето са ти монтирали платката заедно с ПС-то и камерата и им изреви, че платката не работи ...

Автор: solo5   
Дата:   27-06-04 02:22

С какъв WINDOWS си?

Дата:   27-06-04 13:19

Ами аз съм с WINDOWS ХР.Ами маи накрая така ще взема да направя,ше ида и ще си поприказваме.Мисля да званна и на вносителя на камерата ми.

първа  назад  1     всички  напред  последна