Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Отказвата да ми сканират 6х6 негативи?
Автор: siluet   
Дата:   12-11-05 17:04

Много бавно ставало и много време губели разбираш ли, за това време щели да напраскат сума ти снимки на любители дето нямали мноо претенции към качеството. Те даже и от Жи Си Еми печатат та за какво качество да говорим! Това в едно фотстудио в Пазарджик, където веднъж се излъгаха та ми сканираха един филм 120 на плосък скенер и повече казали да не приемат такава поръчка. А аз не искам много само 2400 dpi и запис в TIF формат, колкото си струва си плащам. Снимам по 1-2 филма в месеца и сега няма къде да ги сканирам. Трябва или по куриер да ги пращам до София или да си купя скенер който да сканира 120 филм.
Та дайте идея кое фото в София прави такава услуга или ако някой има излишен плосък скенер Канон или Епсън за среден формат филми и е решил да го продава, че не ми се дават 350 лв за нов.

Отговори на това съобщение
 Re: Отказвата да ми сканират 6х6 негативи?
Автор: Odin   
Дата:   12-11-05 18:45

Дах ще ти ги сканирам. Обади се на ICQ

Автор: siluet   
Дата:   12-11-05 19:49

Нещо имам проблеми с ICQ-то и немога да се логна, иначе ще ти се обадя. 10х!

Автор: mrge.org   
Дата:   12-11-05 22:49

Във Фуджи срещу ЦУМ казаха че могат да ми сканират рол, но ще е по-скъпо от лайката.

Автор: dani   
Дата:   13-11-05 00:25

Ако търсиш още сканиране ми пиши на маила или на ICQ-то 264-937-806[smilie24] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна