Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 za digitalki serviz spe6no
Автор: Smahi   
Дата:   15-06-04 13:56

Ami nqkoi da znae w Sofia.serviz za digialki.takiwa liubitelski....ne e ne6to profesionalno......nai-obiknowenni 3mpix digitalki (idiot4eta).10x mnogo

Отговори на това съобщение
 Re: za digitalki serviz spe6no
Автор: asahi   
Дата:   15-06-04 16:19

Бе гледах някъде една табелa "Ремонт на дигиталки - идиотчета", ама къде ли беше...

Автор: zyl_oiliuff   
Дата:   15-06-04 16:21

hmmm, moje bi do serviza za Sapunerki, ama i toi de li beshe....[smilie11]

[smilie19] [smilie18] [smilie19] [smilie7]

Дата:   15-06-04 17:06

eeeee nedeite takak bre hora....digitalen serviz...ako ima w sofia pls kajte...

Автор: asahi   
Дата:   15-06-04 17:49

Смахи, това да не е гумаджииница (вулканизатор), дето става за всякакви автомобили? Напъни се, прочети си марката и модела на апарата, спомни си от коя фирма си го купил, кой е вносителя и пак попитай. На несериозен въпрос само несериозни отговори ще получиш.

Автор: papi   
Дата:   16-06-04 02:21

abe nqkoi nqma li da hvane da pro4ete debelite knigi i da se zahvane s remont na digitalki(a mejdu drugoto ne sam 4uval mnogo mnogo prikazki 4e imat horata problem s Digitalkite...osven ako nqkoi umi6leno q "zarazi")

Дата:   16-06-04 13:26

:))))))))) da be ama to digitalkata ne e moq.az si snimam s dobrite klasi4eski NIkoni...za priqtel deto ni6to ne razbira i me pomoli ako moje da mu kaja kyde da si oprawi ne6to tam...:)))))) 6te go pratq mai na Aksakow 7......tam moej da mu kajat kyde da otide:)))[beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна