Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кой може да каже как да си получа отстъпката от интернет сайт?
Автор: lacho   
Дата:   02-10-05 14:18

Кой може да каже как да си получа отстъпката от интернет сайт? Опитвам се да направа поръчка от интернет сайт в конкретния случай от Биич камера но като приключвам ордера не ми натчеслява показаната първоначално отстъпка? моля ако някой знае за какво става дума да помогне. Благодаря предварително!!

Публикацията е редактирана (02-10-05 14:19)

Отговори на това съобщение
 Re: Кой може да каже как да си получа отстъпката от интернет сайт?
Дата:   02-10-05 14:27

Има ли някой които да знае?

Автор: ibk   
Дата:   02-10-05 14:38

зависи каква е отстъпката - ако е rebate...няма да можеш ... (само за us граждани е) - това е нещо като: купуваш го на цялата цена, после попълваш няква карта, пращаш им я и те ти връщат отстъпката...
ако е друга - не знам, дай повече инфо или линк...

Дата:   02-10-05 14:41

Точно rebate e... сестра ми е омъжена за американец ама все още не е Американка...

Дата:   02-10-05 15:01

е, може и мъжа й да го попълни...
прочети инфото на самия продукт (за рибейт-а)

Автор: explorer   
Дата:   02-10-05 15:11

Няма нужда да си "американец", просто трябва човек който живее в Америка - попълва се един талон (който или идва заедно с покупката, или се сваля от сайта), и се изпраща на посочения в него адрес заедно с копие от касовата бележка (или инвойса в случай че е купено от интернет), и след месец-два ти изпращат чек. Това "Бийч камера" не ми звучи много добре, няма да е лошо да провериш репутацията им в интернет преди да купуваш от тях.

Дата:   02-10-05 15:17

бийч са ОК, поне според разни хамериканци... май са подразделение на Адорама или някой от големите...

Автор: Avon   
Дата:   02-10-05 18:20

Lacho, sega shte platish cialata cena. Rebate-a shte go poluchi sestra ti sled min 2 meseca chakane.

Principa e protichak: ti plashtash stokata, i prashtash e-mail s link-a kam rebate-a (toi ne idva v kutiata). Sestra ti go izpechatva, popalva i go prashta po poshtata zaedno s kasovata belejka/invoice i parcheto s koda, izriazano ot kutiata. Sled tova chakash koga 2 koga 6 meseca da ti pristigne chek s rebate-a.

www.wheresmyrebate.com

Vednaj izprateno za rebate ne mojesh da go varnesh. Taka che predi da mu tarsi rebate-a da proveri che e OK

Автор: holden   
Дата:   02-10-05 22:42

Brej, ami az dosega pone 20 rebate-a sym poluchil, sigurno sym i az amerikanec [smilie19] [smilie19] [smilie19].

Автор: Avon   
Дата:   03-10-05 20:30

Holden, spri da se otavariash i otivai da si uchish urocite.

[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна