Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвети за цифров фотоапарат
Автор: Spooh   
Дата:   11-09-05 11:32

Здравейте приятели...значи изправен съм пред дилема защото искам да си купя цифров фотоапарат а както всички знаем избора в момента е много голям както и цените варират в много големи граници...ами аз сънм склонен да взема апарат в ценовите граници 450-550лв...като мисля че в случая таванба е по важен но пък ако не си заслужава да се дават много пари ако н ай добрия апарат в тази граница е под теази сума...тааа така спрял съм се на няколко фотоапаратчета:

http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=391383&cat=42&f=3680

http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=393059&cat=42&f=3677

като между тези двата мисля че клоня повече към Канончето но пък сонито предлага оптика на Карл Цайс за която съм чувал доста добри отзиви и че са лидерите в производството на лещи...тааам това ми е засега дилемата с възможности да се увеличи избора и да стане още по трудно..Знам че тука има доста добри в бранша на дигиталната фотография и сигурно разбират и нещо от апаратчета...какъв е вашия съвет...в както да се концентрират малкото средства с които разполагам...ясно е че неможе да е всичко но все пак е по добре от нищо...благодаря предварително на отзовалите се...:)

Отговори на това съобщение
 Re: Съвети за цифров фотоапарат
Автор: Marillion   
Дата:   11-09-05 11:35

CANON POWERSHOT A520

[smilie24]

И аз изках такъв, ама не ми стигнаха парите. Ако имаш пари - взимай!

Автор: Darksorrow   
Дата:   11-09-05 12:38

Panasonic LZ2 ги кърти[beer]

Автор: roscko   
Дата:   11-09-05 12:45

CANON POWERSHOT A520[smilie24]

Дата:   11-09-05 13:06

Ами да ама сега като се разходих малко и ми препоръчаха да си взема PENTAX OPTIO S45...който е на малко по ниска цена от Канона и ми казаха че предимствата му са по големия дисплей, а недостатъците че няма ръчни настройки а всичко е автоматично....също така и ми предложиха да взема А510 но да видим дали да дам 50 лв отгоре за 0.8МР...какъв е вашия съвет ?

Автор: Todd   
Дата:   11-09-05 13:22

Не си давай парите за пиксели -дай ги за оптиката !!!!!

Автор: pmartinov   
Дата:   11-09-05 13:23

Давай 50 лева и снимай с кеф !!!

[smilie5]

Дата:   11-09-05 13:28

Ами добре давам 50 лв и снимам с кеф ама лошото е че нямам една торба с пари а сега като се поогледах и ще ми трябват още мин 200лв допълнително за зарядно и карта...и става много дебела работата...това което питах е дали си заслужава 50те лева...защото на дали ще снимам на максимална резолюция...имам 5МР ПЕНТАКС и не снимам на максималната резолюция защото просто снимки от по 4-5 МВ не ми трябват...това ми е въпроса...?!

И Todd трябва да ти кажа че разликата между двата Канона е само пикселите лещите са им еднакви а и оптиката на КАНОН е една от най добрите на пазара...не правят от вчера апарати...;)

Автор: pmartinov   
Дата:   11-09-05 13:39

И дървото в печката и душата в Рая !

Не става !

[smilie5] [smilie18] [shtrak]

Автор: ecobo   
Дата:   11-09-05 13:39

Ми к'во се чудиш тогаз - вземвай Канон.[smilie5]
Между другото, имам Сони S90 - не е ептен лошо. Вади много приятни цветове.

първа  назад  1     всички  напред  последна