Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Триене без потвърждение?!?
Автор: Boby_   
Дата:   05-09-05 19:05

Току що по невнимание си изтрих една снимка от профила. Това е изключително досадно и ми е трудно да повярвам, че няма никакво потвърждение за изтриване на снимка, нито начин да се върна стъпка назад. Струва ми се крайно несериозно, още повече, че сега трябва да чакам незнамсиколко дни, преди да мога да пусна пак снимката за гласуване. Да не говорим, че имаше коментари към снимката, които практически са изгубени безвъзвратно.
Няма ли начин поне за триене да се иска потвърждение?

Отговори на това съобщение
 Re: Триене без потвърждение?!?
Автор: Mimic   
Дата:   05-09-05 19:07

Мейла и телефоните са долу в ляво на всяка страница [beer]

Дата:   05-09-05 19:07

А най-интересното е, че пробвах с още две снимки, които не бях пуснал в избрано. За тях ИСКА потвърждение за изтриване.

Дата:   05-09-05 19:08

И к'во? Всеки дебил като мен, дето щрака на кошчето за боклук, вместо на моливчето, ако вземе да звъни на админите, къде ще му излезе краят? [smilie18]

Дата:   05-09-05 19:11

Ами какво да ти кажа ... ние нито можем да ти възстановим снимката и коментарите, нито бихме могли да променим нещо по сайта, така че за в бъдеще подобни неща да не се случват ... [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   05-09-05 19:16

[smilie5]Ами просто се вбесих на момента и реших да споделя. Ама вече ми мина... [beer] [shtrak]

Дата:   05-09-05 19:20

Е затова сме тука - ти се оплакваш, ние те спамваме и в разпри и закачки болката ни отминава [smilie5] [beer] [smilie5]

Автор: samara   
Дата:   05-09-05 19:29

мимик, ти да не учиш там за католически свещенник...как му взе само мъката на човека, ей така с лека ръка [smilie10] ...[smilie24] [smilie5] [beer] [shtrak]

Автор: Георги   
Дата:   05-09-05 19:32

are you sure

are you really sure

are you sure sure you want to delete this rating killer?

[smilie23] тъпа тема

мен винаги ми иска потвърждение. трил съм преди време трицифрено число снимки. и всеки път ми искаше :Р

Дата:   05-09-05 19:33

Стараем се чадо, стараем се ... https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonMoses.gif

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonMoses.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/angel.gif

Дата:   05-09-05 19:35

Е, аз изтрих цифром и словом три снимки. За две ми поиска потвърждение, за една - не.
Карай да върви.
Темата наистина е тъпа, но далеч не е най-тъпата за последните дни. [ezik]

Автор: elmo   
Дата:   05-09-05 20:48

Ха ха, Mimic - католически свещеник...пък аз имам информация, че е дама.[smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна