Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 За вниманието което привличат фотографите
Автор: dau   
Дата:   28-07-05 11:19

Значи седя си аз срещу паметника на съветската армия снощи, от другата страна на булеварда сложил съм си апаратчето на стативчето и седя и си снимам!

Първо дойде някаква жена умствено болна която се кълнеше че е болна няма пари и искаше да и дам 18лв за хляб!!!

Казваше че ми е влезнала в положението и аз трябва да влезна в нейното и настояваше че ако имам пари трябва да и дам седя около 5 мин и ми нареждаше. Стана ми неприятно аз по-принцип съжалявам такива хора ама то пък бива досада.

След около 5 мин, дойде друга жена, която ми искаше точно 45 стотинки?

Какво се очакваше от мен да извадя и броя стотинки ли?

И през цялото време минаваха някакви субекти и ме гледаха а аз си седях спокойно и си щраках!

Та тука искам да питам всеки, някой ако е има странни случки някви хора да му се обясняват и прочие?

И зашо изобщо привлича такова внимание фотографа? Причината в играчките му ли е?

В странните пози които заема? Нещо друго ли е?

Давайте със шантавите истории! [beer] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: За вниманието което привличат фотографите
Автор: hostage   
Дата:   28-07-05 11:23

хехехе
Все още ми се е случвала подобна история [beer] [shtrak]

Автор: RossN   
Дата:   28-07-05 11:24

не се коси, на мен и без да съм с камера, ми искат пари. Явно имам вид на наивен. А относно отношението на хората към камерите, преди време, с друг форумец, щракахме из Южният Парк и на едни катерушки, засякохме едно момиченце с майка си. Та другият форумец и се отснима, при това, майката поощряваше събититето и накрая си размениха и-мейлите и си тръгнахме по живо - по здраво.

Автор: vladimir666   
Дата:   28-07-05 11:28

В играчката е ! На мен също ми се случват такива неща , но заради друга играчка[smilie7]

Автор: Vinsent   
Дата:   28-07-05 11:44

Сещам се за няколко интересни случая.

- По татово време, на морето, снимайки тайно съседката в двора от другата страна на улицата[smilie22] не съм видял, че в кадъра се намира милиционерска кола.[smilie10] Е, конфискуваха ми лентата[smilie18] [smilie18] [smilie18]

- Веднъж докато снимах един циганин с мечка и сменях обективи, във фотоапарата ми влезла бълха.[smilie25] Вечерта я видях да се движи по пентапризмата. Наложи се демонтаж на апарата[smilie5] [smilie5] [smilie5]

- А миналата година, унесен в търсене на обекти пред Шератон, три мургави джебчийки се опитаха да ме обезкостят[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ancho   
Дата:   28-07-05 11:47

А бе ДАУ,
Ти си толкоз дълъг, че и нищо да не държиш пак ще привлечеш вниманието
А ако пък си държал онова чудо, с което съм те снимал миналия четвъртък на Лодките ...

Автор: charm   
Дата:   28-07-05 11:51

ми знам ли що? да бях фотограф, да ти кажа, ама не се вживявам като такъв [ezik]

Дата:   28-07-05 11:58

Ами и аз не се вживявам като фотограф, ама явно хората отсрани така мислят :)

Че и бях с онова идиотско олигофренско стативче, което се тресеше като вибратор с батерии по 2500mAh, че снимах Мирор Лок-ъп!

Автор: n1x0n   
Дата:   28-07-05 13:44

Един път привлякох вниманието на охраната на Тато в резиденция Бояна, защото някаква бабка се обадила в милицията за "снайперист в полето".
Снайпериста бях аз, а снайпера - Praktica MTL5 със 135мм обектив, сложена накриво на статив, който носех под мишница.
Добре че индивидите от УБО доста бързо схванаха ситуацията, защото гледката на 3 костюмара с извадени пистолети носещи се на бегом към мен не кефеше особено... на около 15 метра от мен просто спряха и започнаха да си хилят като обезумели. Бабката после що псувни изяде, пичовете бяха взели 400м на спринт с костюмчетата при +35 градуса жега.

Автор: boni   
Дата:   28-07-05 14:00

Аз миналата седмица докато бях в Свиленград снимах един човек как цепи дърва на улицата.Като видя,че го снимам, той веднага дотича да ми обясни социланото си положение и че му спряли пенсията за инвалидност...Кogato го питах защо ми ги говори тези неща,той ме погледна учудено : "Е не си ли вестникарин,иначе защо ме снимаш с тоя апарат...,да напишеш във вестника!"
Там хората не са свикнали да ги снимат току така, миналата година имах подобно приключение с едни младежи дето ми казаха,че съм бил луд,защото съм снимал залеза над Марица ей така ,за себе си[smilie18]

Дата:   28-07-05 14:01

Никсън щом за теб е нямало проблеми после всичко е ОК [smilie5]

Дата:   28-07-05 14:02

Бони ти да не си луд !?!?

Как ще снимаш залеза над марица така за себе си [ezik] [beer] [shtrak]

Автор: boni   
Дата:   28-07-05 14:04

Ето снимката и историята със залеза:
https://photo-forum.net/i/23972&USER_ID=15

Автор: Stoyan_5   
Дата:   28-07-05 14:04

Не точно по теманта, но в контекста на Бони:
Имам колеги дето бяха командировка в Лондон.
Върнаха се и един от тях направил дискове на останалите със снимките от командировката.
Та един от тях каза: - Е, за какво са ми всички снимки, като на някои въобще ме няма?
[smilie8]

Публикацията е редактирана (28-07-05 14:22)

Автор: sounder   
Дата:   28-07-05 14:21

снимай ги беееее, докато ти говорят, уууууууу [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: tenax   
Дата:   28-07-05 14:36

на пловдивската сбирка преди две седмици.
седим и си пием бирички.
пристига някакъв индивид, определено не наред и мноооо пиян.
и взе да навира слушалките на мп3-то си в ушите на Skic и да му вика "глей бе, глей ква музика бе".
и аз го стрелнах с хапаратчето на светкавица.....
малиииииии като се развика "кой ма снима/ударението на а-то/" и докато си проправяше път към мен почнах да му обяснявам "ква му е страшна музиката" и как "аз такова нещо до ся не съм чувал" та миряса.

ама до мене имаше 10-15 форумци. нямаше да ме оставят на шамарите....[beer]

Автор: Marillion   
Дата:   28-07-05 14:37

Онзи ден, след като се катерих около 15 мин на една скала в Ахтопол, за да снимам кръста 2-ма господа (на около 60) ме изчахака търпеливо, за да сляза от скалата и да ме попитат: Абе момче... ти луд ли си или си за освидетелстване? За какво ти е да се качваш там, като кръста се вижда дори и от тука?
Вместо да им обеснявам, че искам да снимам от по-интерсен ъгъл им казах, че скоро са ме пуснали от психото в Бс...
[smilie5] [smilie5] [smilie5]
Луд умора няма...

/добавено
Прословутия кръст

Публикацията е редактирана (28-07-05 16:36)

Автор: Junior   
Дата:   28-07-05 14:43

fotografat triabva da e nevidim..... seriozno...

Автор: niatonkova   
Дата:   28-07-05 15:25

[smilie18] Миналата седмица проведох скромна столична фото-разходка с една приятелка и на няколко пъти щяхме да си изядем боя. Особено в метрото[smilie8] ама забелязах, че хората от третата възраст направо изгарят от любопитство кат видят две идиотки с апарати и камера, ама като се зазяпат и аз почвам да ги гледам и те се засрамват и си обръщат главата, а с циганетата пред ЦУМ изживяването бе незабравимо...Како, какоооо дай стишки да ма щракнеш с хапаратчитууу[shtrak] абе бая внимание привлякохме.

Публикацията е редактирана (28-07-05 15:26)

Автор: nemchev   
Дата:   28-07-05 15:41

ходих в едно закътано селце...видинско..и гледам един дядка и една баби1ка си прибират овцете..дигам апарата...снимам ...и дядката ми вика...каде бе чедо си го помъкнал тоя туч(апарата ми)
https://photo-forum.net/i/149799&USER_ID=6041
неможа ли нещо по леко да си купиш...ще ви изтрепят по тия вестници[shtrak] [smilie5] [smilie5]

Автор: IDA   
Дата:   28-07-05 15:43

[smile]

Автор: IDA   
Дата:   28-07-05 15:45

Ако искате да не привличате внимание и да не ви мислят за снайперисти, снимайте със сапунерки!

Дата:   28-07-05 15:50

Срещам една красива позната.
Казвам й, че случайно съм с апарат и искам да я снимам, защото е красив обект.
Тя отвърна: - И аз съм с апарат, ама моят е много по добър и съвременен.
Взе да рови из дамската си чантичка и извади една калъфчица с размерите на GSM и от нея едно яркочервено апаратче.
Нищо не й казах
Снимах я.
Като ми видя "туча" си взе думите назад.
[beer] [shtrak]

Автор: nemchev   
Дата:   28-07-05 15:54

[beer] [smilie19] [smilie5] [smilie5]

Дата:   28-07-05 15:59

В събота бях на една вила в Кътина.
Видях орел и веднага отидох да взема апарата.
Тамън го насочих и аха да го взема на фокус, а говедото изглежда ме забеляза и както планираше взе да размахва големите криле и отлЕтЕ.
Брех викам си, ще ми паднеш.
Следващия ден пак се появи.
Изтичах за апарата.
Няма грешка. Щом се появих и добичето отлетя отново.
Изглежда някой с оптика е стрелял по него.
Та и на орлите вниманието привличаме, шъ знаиш!

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна