Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 pitane kum admina
Автор: svetalcho   
Дата:   19-05-04 21:52

Imam takuv malko sebichen vapros: moiata snimka " Na Alfred Hichkok"https://photo-forum.net/i/19094&USER_ID=323
kato ima subrani 76 tochki za dva dena zashto ia niama v raiting za poslednite 3 dni?
Malko tsheslavno ama ot surce:))

Отговори на това съобщение
 Re: pitane kum admina
Автор: night   
Дата:   19-05-04 22:01

15+3 = 18?

днес не е ли 19-ти?

Автор: boni   
Дата:   19-05-04 23:10

Da,dnes i e chetvarti den,neshto si se obarkal :))

Автор: stoevmobile   
Дата:   19-05-04 23:18

Светалчо,рушвет бутна ли, когато запитваш за нещо АДМИНА? С цялото ми уважение към НЕГО, той или не отговаря, когато го СПОМЕНАТ, или се намесва понякога, дето комай не МУ е трябвало да се намеси, след като всичко е свършило...

Автор: svetalcho   
Дата:   19-05-04 23:30

moje i da sum se oburkal:))

Автор: admin   
Дата:   19-05-04 23:41

Админа се намесва само ако има нужда. Т.е. когато има истински проблем. В случая проблем няма и други участници в дискусията го обясниха вече. Ако Стоевмобиле се е засегнал,че админа не е взел отношение по неговата тема за гласуването ,това е така защото тази тема е повдигана вече много пъти.Имаше вече промени за начина на гласуване и се обсъждат допълнителни усъвършенствания на сегашната система.
За належащи лични проблеми с ъплоуд на снимки,проблеми с пароли и т.н. има даден имейл и телефони за връзка,на които може да се обаждате при нужда без да се притеснявате.
Няма нужда всичко да се пише във форума.
Поздрави,
Екипът на Фото-Форум

Публикацията е редактирана (19-05-04 23:42)

Дата:   19-05-04 23:44

Ти не си се объркал, ама май ТОЙ е в отпуска или в дълъг ********* (да се чете махмурлук) и едва ли ще ти отговори.

Аз питах веднаж за нещо, ако пак трябва да питам, по-добре да постна до ГенаДП, установих, че много от колегите тук го недолюбват поради неясни за мен причини, ама четат кво е писано до него и отговарят веднага. Гледай как ще ме плювнат след малко само...[beer] [beer] [beer]
абе наздраве на всички!

Дата:   19-05-04 23:49

Ако говориш за постинга ти за гласуването и многото регистрации,то там има предимно констатации и риторични въпроси.
Ако искаш да питаш по някой проблем,просто вдигни телефона и попитай.Ще ти помогнем ако имаш технически проблем.

Дата:   20-05-04 00:16

Админе, трогнат съм от вниманието към мен наистина, благодаря за отделеното време, ако нещо пиша със звездички, нека се разбира като "Господ да даде плодородие".
примерно, аз наистина уважавам този сайт и хората, дето пишат и излагат в него, ако съм казал за някоя дама "кака", това означава, че за мен е по-голяма във фотографията, а не че е по-голяма по ЕГН, ако съм казал "коте", то е обръщение към непозната красива колежка, подобно и за "бате" -човек, дето уважам (не съм го използувал май още).
А туй, дето казах за Гената, май хваща дикиш, кажи нещо за него/до него, и веднага ти обръща внимание целият форум, с АДМИНА дори. Гената, искам да се запознаем бе!

Дата:   20-05-04 00:31

Ако разгледаш внимателно реда на постингите,ще видиш ,че съм ти писал преди да отвориш дума за Гената.Гената няма нищо общо в случая ,писах ти защото ти предположи ,че съм в дълга отпуска или махмурлук.
Ако имаш технически или друг проблем с форума,моля не се притеснявай да се обадиш по телефона или да пишеш на имейла,който стои най-отдолу в сайта.
Благодаря за вниманието.

Дата:   20-05-04 00:50

Извинявам се, връзката ми не е бърза, на дайъл-ъп съм, туй за махмурлука е шега, разбира се,а за другото[beer] кой дава отпуски в частни фирми,
ще драсна някой ред до webmaster@ph0t0f0rum нет, при първо свободно време имам някои предложения.
Поздрави и [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна