Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Да попитам
Автор: Tedy   
Дата:   19-08-03 01:33

Питах вече и в дир.бг,но искам и тука да пусна този въпрос.Имам апарат Зенит Автомат.Снимам предимно за удоволствие ,но приятеля ми си купи много хубав скенер с приставка и за филми и ми сканира един филм Кодак Голд 100 със снимки от Рила.Снимките станаха невероятни на екрана на компютъра ми .Преди това обаче бях копирала от този филм на фотото на Кодак на Витошка и трябва да ви кажа ,че на хартия стоят много ,ама много по-различно.В смисъл по-зле.Има едни нюанси в небето дето на хартията въобще не се виждат.Всичко е бяло там,а на монитора се виждат облаци,синьо небе и т.н.пробвах да извадя 2-3 снимки и на едно друго фото - на Фуджи пак на Витошка,обаче и там станаха така.Питах във фотото защо така става и теми казаха ,че фотографската хартия няма такава фотографска "ширина"?? и не може да възпроизведе всички нюанси от негатива.
Много съм нещастана!
Все пак има ли начин да си извадя снимките такива каквито се виждат на монитора ми ?

Отговори на това съобщение
 Re: Да попитам
Автор: terminator   
Дата:   19-08-03 09:40

А защо не пробваш да извадиш снимки от вече сканираните. Тогава каквото виждаш на екрана на компютъра - това ще излезе на хартията. Ето тук - http://www.spottown.com/service.php?act=11
има такава услуга.

Автор: Branko   
Дата:   19-08-03 15:49

Най-гарантирано е на принтер - там няма мърдане, каквото е на екрана - това е и на хартия (стига да ти е добре калибриран монитора)

Автор: sagittarius   
Дата:   19-08-03 16:09

... и да ти е достатъчно добър принтера ... и още по-скъпа хартията ... и като видиш колко бързо свършва мастилницата ... не е една беля.

първа  назад  1     всички  напред  последна