Автор: TheMadMan
Дата: 06-11-03 12:54
iskam da se oburna kum tazi taka narechena poly_the_girl.
poly_the_girl, do sega ne sum chul obosnovana kritika ot teb.
edinstvenoto, koeto vizdam e da se durzish yazvitelno i kraino slabo da izrazyavash "kritikite" si kum snimkite na horata tuk.
bezpochvenoto hvurlyane na kal, bezprichinnata kritika, negativnoto, podigravatelno i nadmenno izrazyavane na negativnoto si nastroenie i mnenie sa samo priznak na nezryala lichnost, koyato ot svoya strana ne e sposobna da ocenyava i vizda hubavoto.
tozi nachin na durzane, kritika i podobno povedenie e harakteren za slabite hora. a puk ti koooolkoto si iskash se nervirai i drazni na tova, koeto kazvam i shte kaza po- dolu.
ako se zasyagash ot tova moe mnenie, poly_the_girl, znachi ima za kakvo da se zasegnesh. ako tova koeto kazvam ne te zasyaga to znachi ne se otnasia do teb, nooo ako zapochnesh otnovo yarostno i yazvitelno da metash kal i po men (koeto ni nai-malko nyama da me iznenada, a i nyama da me nito nervira nito obidi:) znachi tova si ti, takava kakvato te opisah.
vinagi sum izbyagval da davam takiva otzivi, mnenia za hora, no ti opredeleno se durzish kato malko razligaveno i razglezeno detence ili po tochno momichence, na koeto nikoi ne obrushta vnimanie ...
v tozi site sme se subrali neka kazem i dumata kolegi, hora, koito imat ednakuv interes: photographiata, No razlichni podhodi, razlichni vizdania, razlichen nachin na izrazyavane na tova deto e vutre v tyah i okolo tyah.
poslednata proyava na goreopisanite ot men analizi byaha po povod na obyavyavaneto na rezultatite ot 2-ta konkursa.
zafteto, momo i Ivan_A poluchiha nagradi za svoyata rabota, nachina, po koito sa podnesli tova, koeto sa vidiali ili pochuvstvali, a i ne na posledno myasto ocenkite na publikata, a te sa nai-realnite.
ti i tuk se opita neobosnovano, zayazdacheski i dosta elementarno da podhvurlish nekakva psevdo kritika.
opitai si kusmeta i "talanta" v bg politikata, tam imash shans :)
po-dobre pokazi svoite snimki, tvorenia, vizdania, da vidi i oceni publikata. no me sumnyava mnoogo, che ti izobshto snimash.
Публикацията е редактирана (06-11-03 13:13)
|
|