Автор: HopeSpringsEternal
Дата: 08-07-05 15:09
JORO, аха да си прав ама не си... аз понеже си знам, че съм малко гущерче и искам след 20-30 год да стана голям крокодил, си чета и гледам тея дет са вече крокодили... и какво да видя - ми те сичките си имат мисия... фотографите от NG в болшинството си твърдят, че са горди, че чрез снимките им се поражда интерес към едно или друго място и то бива спасено, запазено и прочие... същото важи и за почти всички други направления във фотографията и корифеите там... т.е. чрез снимките даваме на хората по-близка визуална представа за обекта и можем да постигаме определени цели... и какво лошо ако тези цели са и такива като в тази тема... това просто значи, че в този момент определена снимка вече не е самоцел, а средство... so, лошо нема... и от лична перспектива, да ти кажа, ако знам, че ей сега с една снимка ще "спася света" стой та гледай как ще се старая и после като успея ще орева целия свят с това...
и последно, ако мисълта "за да победи злото е достатъчно добрите да не правят нищо" е вярна, тогава наша отговорност е да бъдем добри да правим нещо... ето пробвахме с колега с проблем, търсихме кръв, стана нещо... на друг проблем в манастир обсъждахме и се активизирахме... е какво пречи да се мобилизираме и за други социални неща дето не ни засягат пряко ама в един момент и нас ще ние нае..т
ай стига бира, и стига снимки заради самите снимки (тва баш нямам право да го кажа, щото нищо по-различно не съм направил, ама нейсе, ще се порицая по-късно)
|
|