Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 !!!ПОМОЩ : Някакви петна по дисплея
Автор: BKA   
Дата:   02-07-05 19:38

Появи ми се едно петно по дисплея на Сонито В5...не знам от какво е...седи все едно е попило нещо ... на горниа слой(предполагам защитния). на самите пиксели нищо им няма,но не мога да го изчистя...от какво може да е и може ли да има трагични послесдтвия ?![smilie11] [smilie11] [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: !!!ПОМОЩ : Някакви петна по дисплея
Автор: samara   
Дата:   02-07-05 20:44

може бе, ама зависи за кого [smilie5] ....за мен в никакъв случай [smilie5] ...закачка бе, за разведряване [smilie7] ...лошо как го разбра пък къде е точно, ако е на защитния екран ...какво си го правил апаратчето...ама сигурно няма да е там де ...[smilie24]

Автор: BKA   
Дата:   02-07-05 20:49

МИ не знам от кво му стана...аз колкото го пазя и точно на мен...ше го нося в сервиз за всеки случай [smilie2]

Автор: samara   
Дата:   02-07-05 20:52

най-добре е така май....не вярвам да е на защитния екран, то май не винаги личи дали има такъв ...някой май се оплака и от сони-българия, дано не съм прав....желая успех, знам че си е гадно ...[smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна