Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Точно на днешния ден ли ...
Автор: Krassy   
Дата:   06-05-04 15:24

http://www.news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=140307
Тъпо ми е, но не мога да не бъда съпричастен [smilie2] [smilie2] [smilie2]
 Re: Точно на днешния ден ли ...
Автор: junior   
Дата:   06-05-04 15:29

краси, ако мислиш, че тук е мястото да се говори на тази тема - добре, но те предупреждавам, че ще започнат доста разпалени спорове (аз ще съм първият...)
дай тук да говорим за фотография...
Дата:   06-05-04 15:43

Българи сме, няма да почваме разпалени дебати. Все пак това е един вид вътрешен протест, не се сдържах и постнах... просто не пишете по тази тема, тя не е за обсъждане, а за информация.
Извинявам се за което...
Автор: night   
Дата:   06-05-04 16:05

кофти :(((
Автор: GOSPODIN   
Дата:   06-05-04 16:08

Отдавна е било замислено да е на един от най-хубавите ни празници. Мисля, че всеки истински БГ трябва да спре да толерира арабската напаст в нашата Родина. Не купуваите смрадливите им дюнери, магазините за 1 лев, не им бадете приятели, не се омъжваите за тях ....Трябва с "добро" да си тръгнат или просто с техните средства по тяхната глава!! Някой замислил ли се е , дали ще престанат да тероризират белия свят ако се даде автономия на Палестина и на Ирак? Никога няма да спрат, а ще имат все нови и ниви искания, защото това са прости надрусани с хашиш "герои" , които нищо не създават , а паразитират на гърба на толерантните християнски държави.
Автор: white_man   
Дата:   06-05-04 16:23

Трябваше да си намерят виновен за тоя спин скандал,нали иначе тъпото им правителство щеше да обира пешкира за положението и хигиената в смрадливите им болници.
Така или иначе Кадафи сега лицемерно ще ги помилва.За съжаление ще откарат поне още 1-2 години в либийската смрад.
Дата:   06-05-04 16:28

E TO~NO ZATOW WI KAZWAH TUK NE E MQSTOTO AMA VIE NE...

Сега се сърдете на себе си...[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

1. Става дума за ОСЪДЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ...защо трябва да ми пука за убийци... ако бяха убили ваше дете, щяхте ли да ги защитавате?????????

2. Хич не е необходимо да се всяват анти-арабски, анти-мюсюлмански, анти-дюнерски и анти-човешки настроения... Хора като хора: раждат се за да живеят достойно , живеят , за да починват в мир по-късно... точно като всеки един от нас...

3. Аз съм убеден , че поне за обвиненията за проституция, производство н алкохол и присвояване са виновни... За което заслужават ТЕЖКИ наказания според Либийските закони... Така е когато отидеш в чужда страна, живееш според законите и... не е оневиняващ фактът,че не ги познаваш...

4. Не намесвайте други сфери на външната политика - изобщо навремете беше грешка да се започва кмпания за "спасяването" на "нашите" "сънародници" от Либия. И вместо да бъдат порицавани станаха фикс-идея на външната ни политика.... Изхабиха се мнооооооооооооооооооооооооооооооооого ресурси за тяхното 'спасяване" вместо да си гледаме важните преоритети

5. За тези които още не се досещат - НЯМА да ги разстрелят.... просто ще ги изтъргуваме с Кадафи за сметка на дълга му към България... ЗНАЧИ всички ние ще плащаме за чужди престъпления???? Защо??? така е много лесно, като навремето - аз крадна за сметка на всички станали солидарно....

6. Хашишът няма нищо общо със спина...

7. Имам да казвам по въпроса още около 100 страници, но спирам за да преброя до 10
Автор: Стефан   
Дата:   06-05-04 16:37

junior, уж си разумен човек, какво ти става по този въпрос, сякаш не си живял в тоталитарна държава и не знаеш как стават тези работи![smilie10] Сериозно ли вярваш във версията на полк. Кадафи (да подчертая, първоначалната му версия, защото сега и на него вече ще му е неудобно да застане зад нея) за пъкления антилибийски заговор на ЦРУ и Мосад!!![smilie22]

Автор: maceman   
Дата:   06-05-04 16:38

@junior абе пич - не те ли е срам да говориш така???[smilie23]
Дата:   06-05-04 16:41

Хора, събудете се бе... защо защитавате престъпници????
Дата:   06-05-04 16:43

@junior- ти как разбра че са престъпници????
Дата:   06-05-04 16:44

Моля Ви, спрете [smilie2]
Съжелявам че повдигнах темата...
Независино какви са, на днешния ден това е грозна новина...
Нека не я обсъждаме тук.
Благодаря
Дата:   06-05-04 16:47

(Сега вече ще е трудно, Краси...)

За Майсман(и всички останали) - малко съвети за нормален живот:

1. Гледайте по-малко филми.

2. Вярвайте повече на обществените институции.

3. Мислете със СОБСТВЕНИТЕ си глави.
Дата:   06-05-04 16:49

@junior ех младеж....
Дата:   06-05-04 16:59

Junior , арабски дупедавецо - не е ли останало поне малко национално достойнство в промития ти мозък. Не ми се прави на космополит или на Амнести незнам си какъв. Истината е , че бясното куче Кадафи си прави ПР на наш гръб и ние , какво трябва да му се кланяме ли? Имам близка , която изкара 6 години в Либия и знам на какви гадости са спопсобни рязаните.
Автор: begemot   
Дата:   06-05-04 17:12

Смятам, че дори е под достойнството на всеки, който се чувства и с гордост може да се нарече БЪЛГАРИН да отговаря на писанията на Junior ....
Тази вечер от 19:00 отново ще има бдение в подкрепа на Медиците. Всеки, който се чувства съпричастен с идеята може да заповяда там и да заяви позицията си на БЪЛГАРИН!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=31985 - повече инфо

Публикацията е редактирана (06-05-04 17:26)
Автор: murnau   
Дата:   06-05-04 17:38

Gospodin, po-leko s rasistkite si izkazvania!
Tuk stava vurpos za sudeben proces, a ne za etnicheska neturpimost.
Vednaga si pokazahte rogata eiiii :(
Дата:   06-05-04 18:11

murnau, Да не се опитваш да ме заплашваш в собствената ми държава ? И ти си голям философ или си просто арабско мекере.Никога не сам се крил и за България и моята майка, жена и 2 деца ще направя възможното щото да не се случва пак турчин (арабин) да ни гази!
"народния" съд и Сталинските тричленки са били също "съдилища" и са произнасяли "присъди"
Автор: djidji   
Дата:   06-05-04 18:21

Krassy, до сега си мислех, че си просто заблуден, ама днес разбрах колко тъпо парче си!
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   06-05-04 18:55

Много сте крайни нещо. Изобщо колко хора знаят, политически или граждански е процеса (неформално)? Виновни ли са или невинни (доказателства)? Иначе е неприятно да ти се случи - покрай сухото винаги гори и мокрото, а може да има виновни навън, а невинни вътре...някои да ни запозна със ситуацията, докладите и доказателствата? Логично е държавата ни да демонстрира някаква съпричастност и действия - независимо дали го прави кадърно или некадърно, безкористно или с друга идея.
В края на крайщата Кадафи не е нито първия, нито последния играч на този свят, които си разиграва картите, явно без възможност да загуби на световната сцена / даже успехи постигна/. С нищо не е по-различен от другите играчи...каквито се опитват да бъдат и някои наши. Големият коз на Кадафи е, че някои наистина му е вкарал вълк в кошарата...а след като отмине трагедията, това освен, че ще реабилитира и неговите грешки по сигурността пред народа му, а и носи пари! Друг е въпроса, кои ще опере пешкира - дали вълкът, или глупавото куче. В тази игра голите лозунги и възвишени думи са двойка спатия...и ги хвърлят за плебса - така, че няма нужда да се палиме и да сме категорични, защото не разбираме и не сме запознати, още повече, че казусът е много заплетен, и нямаме джокер. Роднините си търсят роднините, държавата - да не и спадне имиджа...има доста заинтересовани, за да се надяваме някои да ни каже истината.

Автор: spirit   
Дата:   06-05-04 19:20

Mislq, che e nedostoen nachina, po kojto se obsyvda edna boleznena tema. Wseki ot nas ima mnenie po wyprosa. Towa mnenie e izgradeno wyz osnowa na informaciq, koqto drug ni e predal. Da smqtame, che movem da bydem obektiwni e zabluda. Da se prawqt obobshteniq za arabi, miusulmani i nacii spored men e pokreshno.
Kato bylgari- za bylgari - trqbwa da se tyvni... kato choweshki syshtestwa- za drugi choweshki syshtestwa trqbwa syshto da sme tyvni... Az sym lekar i makar da znam, che morala w nasheto syslowie ne e na wisota, sym dalech ot misylta, che nqkoj zdrawomislesht medik bi izwyrshil umishleno podobno deqnie.
Molq Wi, w imeto na bylgarskoto, w imato na choweskoto - sprete nedostojniqt nachin na obsyvdane!
Ako ima devuren admin bih go prizowal da zakrie tazi tema na FOTOforuma administratiwno...
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   06-05-04 19:31

spirit [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   06-05-04 19:37

[smilie24]
Дата:   06-05-04 19:37

Моби, не разбрах от цялото ти изказване Ти каде си? Твоето лично мнение не разбрах , а не тези усуквания по килифарски:)Християнин съм , но ми омръзна да си подлагам и другата буза. На този свиреп ислямски фундаментализъм трябва да се отговори само с още по свиреп терор иначе ще ни превземат тотално.
Дата:   06-05-04 19:49

спирит, Не мисля , че сам недостоен , а смятам , че се правиш на голям хуманист. Жалко , че не сме поне малко горди, че сме Българи, а такива като теб "интернационалисти" ми държат поучителни речи. Форума е за това да се изказват СВОБОДНО мнения,( не задалжитело да са на фотографска тема), а не да се търси йезуитски начин да се ЗАБРАНИ , под камуфлажа на "човешкото" една истинска драма.
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена