Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon A510 или Panasonic LS1
Автор: darko   
Дата:   13-06-05 11:40

знам че canon-a е 3МР срещу 4 на Panasonic. Има ли нещо толкова хубаво и незаменимо в Canon което да оправдава по-високата му цена спрямо 4МР Panasonic? Например да има много по-добро държане при снимане на тъмно или пък да има незаменими функции които Panasonic да няма? Да не би оптиката му да е много по-напред от тая на Panasonic? В крайна сметка да не е само името - какво оправдава по-високите цени на Canon спрямо последните серии на Panasonic?

Има и по-евтини Canon - A400 например - ама защо има такава разлика м/у 2 3МР-и фотоапарата?

Посъветвайте ме кой е най-добрия избор (аз ще снимам вси4ко и навсякъде, не ми трябва професионален апарат. имам Pixma 3000 принтер и искам да си печатам снимки с размер макс. А5) - ако имате време и желание.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon A510 или Panasonic LS1
Автор: giiv   
Дата:   13-06-05 14:26

Според мен Панасоника е по-дбрия избор. Има 6х оптичен зум + отичен стабилизатор. А също така прави и клипчета до запълване на картата.[shtrak]

Дата:   13-06-05 16:46

объркал си се - има 3х зуум. като ги разглеждах подробно видях че канон-а има 4х зуум и отвор на блендата ф2,6 - ф5,5 , а панасоника ф2,8 - ф5,0 - какво означава това? какво повече ще може да прави канона? Канона също има и 15 секунди макс. скорост на затвор, а панасоника макс има 8 секунди.

други разлики (големи де :)) не видях. струва ли си обаче панасоника - така де 3МР правят 2048х1536 което (така мисля - не съм сигурен) е достатъчно дори за А4 (поне така съм чел тука - при 150дпи). каква ще е и ще има ли видима разлика м/у 3 и 4Мр?

от друга страна панасоника е по-евтин и като гледам на стр на производителя прави перфектни снимки.

какво е по-доброто от двете - тези секунди и "бленда" в повече струват ли си разликата в цената?

Автор: giiv   
Дата:   13-06-05 17:09

да....аз съм се объркал че става въпрос за Panasonic LZ1! Кажи на каква цена си ги видял? Иначе качеството на снимките и при двата апарата е доста добро, отиката също. Все пак предимството на Панасоника е Made in Japan[smilie24]

Дата:   13-06-05 20:22

панасоника е 419 лева, а канон - 433 лева.
дали оба4е е made in Japan? мен ми се струва че всичко в бг е малайзия, тайван, китай и т.н. (освен много скъпото - което не е гаранция ама е некав ориентир)

Автор: pmartinov   
Дата:   13-06-05 22:34

Панасоника е японски.Само най-ниските на Панасоник не са произведени в Япония.Този не е от тях-препоръчвам ти го!

Автор: Hostage   
Дата:   13-06-05 23:30

Канон 520 е по-скъп от 510 със около 100 лв.
Заслужава ли си?

първа  назад  1     всички  напред  последна