Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да помогне...
Автор: gizdo   
Дата:   07-06-05 23:10

Абе хора, инсталирах си Photoshop 8.0 преди 3 дни и сега се опитвам да нвлизам в него. Одеве направих на една снимка малко повече цветове и накрая като дадох SAVE снимката ми стана от 500КБ на 5 МБ, защо така? Нормално ли е такова увеличение на снимките след обработка с Photoshop?

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да помогне...
Автор: Flancer   
Дата:   07-06-05 23:18

Ми разбира се , ако си ги направил по 16бита на канал , и ако го запазиш като BMP и повече ще станат ;), зависи какъв е бил формата в началото и в края

Автор: gizdo   
Дата:   07-06-05 23:22

Ми в началото формата ми беше JPEG, а в края не рзбеах как стана, само му дадох SAVE...

Автор: Flancer   
Дата:   08-06-05 02:14

хм, как тъй не разбра, ако има файл с разширение PSD значи си го запазил във формата на фотошоп, и той си е бая голям :) , иначе може да не си задал добра компресия на JPEG-а , пробвай с различни проценти и виж кой ще те зарадва най много /Save as > задаваш име > долу някъде има тип на файла - JPEG ако ти трябва компресия, после има плъзгач за качеството - 1-12 - колкото по-надолу => по-малка снимка=по-кофти качество/

Автор: 2metraninja   
Дата:   08-06-05 10:44

Ами май трябва да си купиш книга за фотошопа... Така само с питане май няма да ти стигне времето да го научиш. Кофти е така да ти подрязвам ентусиазма, но от книгата ще ти станат и много други неща ясни, които подозирам, че в момента не са ти. Вземи си Официалния Учебен Курс за Фотошоп ЦС - може би най - доброто по темата.

първа  назад  1     всички  напред  последна