Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Около София до 100км
Автор: Pehata   
Дата:   23-05-05 00:01

Кажете, моля, къде може да се отиде на готино място (красива природа, други забележителности, места за снимане) край София до 100км с кола (не е задължително) Знам, че са много, но не се сещам кои са и как се стига. Благодаря!!!

Публикацията е редактирана (23-05-05 00:03)

Отговори на това съобщение
 Re: Около София до 100км
Автор: jumbo   
Дата:   23-05-05 00:02

боянския водопад[smilie8]

Автор: nsirakov   
Дата:   23-05-05 00:04

utre otivame na perperikon

Автор: jumbo   
Дата:   23-05-05 00:04

а аз у филибето

Автор: titon   
Дата:   23-05-05 00:07

а как се стига до Боянския водопад?

Автор: muki   
Дата:   23-05-05 17:42

скакля (гара бов), земен, овчарци (до дупница), лакатник, етрополе, гложене.
още искаш ли?

Автор: Amigo   
Дата:   23-05-05 17:51

ех, що нямам една от онези бързо летящи навсякъде каручки на джедаите на въздушна възглавица или кой знае на що[smilie8] [smilie8] [smilie2] [smile] хвърчиш където ти е кеф и снимаш [smile] [smile] [shtrak] ама сигурно няма да пуснат такива в близките 2-3 десетилетия[smilie2] [smilie5]

Автор: dd   
Дата:   23-05-05 17:51

Село Костенец (след Ихтиман)

Дата:   23-05-05 17:53

В и около Кюстендил-планина,гори,римски руини,римски минерални бани на открито...

Публикацията е редактирана (23-05-05 17:54)

Автор: SLR   
Дата:   23-05-05 18:04

В последния брой на Капитал Light пише за Драгоманското блато и Чепън.Било на 35 км. от София и било доста благодатно за снимане на птици.Там пише и че за подробности и гид може да се обърне човек към Сдружението за дива природа "Балкани"(www.balkani.org).
Мисля че имаше някой колега който работеше там но не си спомням кой[smilie2]
Иначе както са го описали в статията ми намирисва на едно добро хапване и пийване придружено със доста фотки особенно човек ако преспи там за да хване залеза,лагерния огън и хубавата светлина на зазоряване.
Наздраве[beer] [beer] [beer]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   23-05-05 19:30

dd,
терасата на Хисарлъка отвориха ли я или още я чакат да се срути?
Изпусна Кадин мост в с.Невестино [ezik] и дефилето на р.Струма [smilie3]

Дата:   23-05-05 20:26

Stoevmobile,споменавайки Кюстендил,не визирах конкретно ресторантската тераса на Хисарлъка.А що се отнася до нея-нямам идея,от години съм от другата страна на океана.Ти иди,та да ни информираш,щом го намираш за толкова важно:)

Дата:   23-05-05 21:17

Най-хубавата панорама на града е от там, жалко, че много рядко ходя в Кюстендил [smilie6]
Корена ми е парче Кюстендилски, помислих че си там [smilie3]
Сега ти надзърнах у профила, извинявка[smile]

Публикацията е редактирана (23-05-05 21:52)

Автор: kolov   
Дата:   23-05-05 21:32

вили Костенец р-т Езерото,вече всичко се е разенелило ,водопад,патици,склуптури,сръндак,езера,биричка,хапване.80км.от София ,ако те интересува виж в профила ми първите ми снимки ,а ако решиш да идваш обади се

Автор: Lumix   
Дата:   23-05-05 21:46

...аз. Бебреш ...около 35-40км от София по магистралата за Варна ...преди да влезеш във втория тунел ....50-100м вдясно ...минаваш под един от най-високите виадукти/май 110м от там скачаха с бънджи преди година/, язовирчето е малко но няма много хора ...а около него са страхотни гори ...!!!

Автор: titon   
Дата:   23-05-05 22:09

аз пък отскочих до Рилския манастир и до Стобските пирамиди :)

Дата:   24-05-05 00:20

Stoevmobile,май е вярно това за хубавата панорама на Кюстендил.И аз съм на 1/2 оттам,та имам чудесни спомени от града и околностите по време на летните ваканции.А пък тук (във форума) не съм засичала снимки от Кюстендил;ако греша -моля,да ме извините.

Дата:   24-05-05 01:21

Няма снимки, за съжаление.
Красив град е. Беше.
Сега само планината е останала незацапана много.
Искам пак да се кача към Трите буки, Кюнека..
Много са красивите места в Руен и Осогово, които са непознати и непоказани...

Автор: pinko   
Дата:   24-05-05 01:33

Аз имам съвсем скорошни снимки от Кюстендил, преди около месец бях в командировка там, трябваше да снимам най-скъпия дървен материал на света ~2-3 кубика чам на цена 90 000 еврона.

Абе прочутата къщичка на Баба Яга на Хисарлъка, дето я построи Сакса, дегенерата скапан, да си зима Мусала и да си разкарва бурбонския задник оттук...

Хубав град, ама занемарен, терасата на Хисарлъка и ресторанта са затворени, цялата постройка мяза на древните руини наоколо.

За да щракна една панорама на града от терасата, прескачах некви гадни бодливи телове, щях да си съдера гащите, газих натрошени стъкла, абе тъжна гледка[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Публикацията е редактирана (24-05-05 01:37)

Автор: MechoPuh   
Дата:   24-05-05 12:56

Най-красиво се почива в Копривщица - 112 км от центъра на София. Почти толкова е и от Филибето, майна.
А какви пейзажи има само...и какви кръчми. Иди и ще видиш.

Автор: niro   
Дата:   25-05-05 12:05

Брее, че те със златни нишки ли са вътре [smilie3]
А в центъра имаше също и една занемарена джамия, която уж бе обезопасена поради опасност от срутване; има ли я още или наистина се е срутила [smilie11]

Автор: vladimir666   
Дата:   25-05-05 13:12

Мальовица , 7-те рилски езера , Мусала , Черепиш , Люти брод , Гложенски манастир , Етрополския Балкан и разни други[smilie7]

Автор: azazelo   
Дата:   25-05-05 13:34

Пробвай на язовир Пчелина. Между Радомир и Кюстендил е. Онзи ден поснимах там и е супер.

Автор: algaivel   
Дата:   25-05-05 13:50

Аз ще ти предложа вила Рай - село Бойковец, на 9 км. от Етрополе. Прекрасна природа, гледки на които не можеш да се наситиш, вилата е прекрасно оборудвана, наблизо е Етрополския и Правешкия манастири, Етрополския водопад (който в момента е невероятно пълноводен и красив за снимане)
Вчера се върнахме от там,[smilie24] [shtrak] [beer] но още не мога да се спретна и да кача снимки.
http://vila-rai.domino.bg/contacts.htm
[smilie24] [beer] [shtrak]

Автор: LTG   
Дата:   25-05-05 22:30

Пък аз с приятели карахме колела из Странджа - от Ямбол до Китен. Много красота, простор, свежа природа, палатки, щуротии, дъжд, кал и други все такива хубави неща [smilie6]. Няколко стотици снимки от селата по трасето и река Младежка.
Вълшебна планина!!!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна