Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за конкурса
Автор: boyko   
Дата:   23-04-04 14:41

Моля за извинение ако съм се объркал, но съм нов в сайта и още трудно се ориентирам.
Публикувах една снимка за участие в конкурса "Цифрова фотография".
На страницата "Условия за участие в конкурсите" обаче не намерих условия за този конкурс.
Въпрос: Конкурсът "Цифрова фотография" текущ ли е или приключил?
Въпрос: Къде мога да прочета условията за участие в този конкурс? За другите конкурси вече прочетох.
Въпрос: Мога ли да участвам с една снимка в няколко конкурса едновременно и как да я публикувам? Това трябва да стане на няколко пъти или може едновременно да маркирам публикуването на снимката на различни места?

Моля някой да ми отговори!

Публикацията е редактирана (23-04-04 14:58)

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за конкурса
Автор: J0R0   
Дата:   23-04-04 15:10

Постоянен конкурс със сп. "Удоволствието да снимаш"

Сигурно знаете, че в историята на фотографията има един първоначален етап на развитие, когато се опознават новите възможности, когато техниката преобладава и фотографското усвояване на света е основният стремеж на светлописците. Постепенно фотографията открива своята различна от живописта специфика и се превръща в самостоятелен род изкуство. Снимките на Родченко, Ласло-Мохой Над и др. стават крайъгълен камък в този процес не поради технически, а по мирогледни причини.
Да разширим старата фотография с новите дигитални възможности - едва ли това е хоризонта на цифровата фотография. Дали тя не е в плен на класическата, дали безграничните и възможности не предполагат ново отношение към света?
Конкурсът на Фото Форум и списание ”Удоволствието да снимаш” стимулира размислите в тази посока. Във всеки брой трите най-интересни снимки поставени в галерията "Дигитална фотография" ще бъдат публикувани в списанието и наградени с цифрови услуги на стойност 50 лв. в магазина “Фотосвят” на ул. Шипка 12.

Дата:   23-04-04 16:49

Мерси Joro мойта снимка може да се отнесе към конкурса "Цифрова фотография" единствено поради факта, че е снимана с цифрова камера. Ако пък разбереш каква е камерата сигурно ще умреш от смях. За това за сега ще запазя това в тайна.

Автор: pinko   
Дата:   23-04-04 17:01

Това е снимка от телефон май(или някаква подобна играчка), не съм 100% сигурен, но като гледам че е 640х480, това си мисля.

Иначе е приятна снимката, има настроение в нея, като казваше Влади "има някаква енергия"[beer]

Дата:   23-04-04 17:14

Браво pinko почти позна. Впрочем не съм се надявал на друго - нали все пак навлязох в сайта на цифровите корифеи! Е, дерзайте приятели!

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-04-04 18:13

Photoclip , модел №1 ? :)

Дата:   23-04-04 19:47

Студено! Мисля че тази камера не е позната в България.

първа  назад  1     всички  напред  последна