Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 труден избор
Автор: yanadonkova   
Дата:   18-04-05 17:02

Здравейте!Бих искала да поставя като тема следния въпрос: Кой от двата модела фотоапарати е по-добър Olimpus C-MJU MINI или Canon Powershot A520? Като насока на мисълта Ви обръщам внимание на параметрите на споменатите-пиксели, обектив, карта, чувствителност,фокус, дисплей, интерфейс и т.н.Благодаря Ви предварително. Абсолютно начинаеща съм.

Отговори на това съобщение
 Re: труден избор
Автор: djidji   
Дата:   18-04-05 17:19

https://photo-forum.net/ebook/start.htm
Добре дошла и приятно четене!

Дата:   19-04-05 10:07

Благодаря djidji! Беше ми много полезна информацията, към която ме насочи. Но все още изборът ми е труден. Дано успея да взема правилното решение.

Автор: дени   
Дата:   21-04-05 06:28

http://www.dcresource.com/[smilie24]

Дата:   21-04-05 11:01

Разгледах посочената страница.
Категорично мнение по поставената от мен тема все още нямам.Да разбирам ли, че Канона е по за предпочитане пред Олимпуса?
Благодаря за вниманието.

Автор: TPECHAT   
Дата:   21-04-05 11:16

ti si predpolagam mlada domakinq s dve deca i ne ste uspqli s myja ti da reshite kvo da zemete minalata sybota ot Technomarketa.... mda tva e tryden izbor... onazi na shtanda vi kaza, che vsi4kite sa hubavi,... dobre che edna poznata te naso4i kum tozi forum i dobre che uspq da vkliuchish My Computer... [smilie21]

Vyprosyt ti nqma otgovor [smilie7]

Дата:   22-04-05 11:06

Сладур! Но за твоя изненада не си познал в нищо. Грешка след грешка. Не ставаш за психолог.
Миличък! Просто се опитвам да бъда любезна. Това, че изборът ми е труден си е мой проблем и не го взимай при сърце.
Че съм млада - е тук наистина позна!
Повече успехи на други места!
А да и когато не можеш да дадеш съвет не се натискай излишно. Пази си силите за ... други по важни моменти. Ха ха.

Автор: Георги   
Дата:   22-04-05 11:12

яна, мисля че ще снимат относително еднакво и двата апарата като качество. не съм гледал характеристиките, но може би по характеристики канона отива напред. цената може би е леко в полза на олимпуса. както и стилния дамски дизайн.

ти си направи избора.

в крайна сметка качеството накрая ще е доста близко и при двата апарата. важни са плюсовете и минусите за теб :)

кой може да направи избор вместо теб?

Дата:   22-04-05 11:30

Може би си и любител фотограф и то безработен, който се изживява като много запознат с различни теми касаещи фотографията. Питам се каква ли специалност си завършил в някой забутан второразряден институт нейде из покрайнините на Българиял Уф ти си един измислен, даже ника ти е един смотан - как бе забутан, треснат или ...

Дата:   22-04-05 11:35

Благодаря ти Георги! Явно може и нормално някой да каже нещо. Наистина съм вече насочена към Канона. Това е! Като направя някоя друга снимка ще я публикувам с удоволствие.

Автор: Samara   
Дата:   22-04-05 11:46

преди два дни, купувах канон а520 за един познат и си поиграх, всъщност го избрахме сред няколко други модела...определено за малкия си размер е много удобен, менюто и управлението характерно за канон е много дружелюбно, лесно е за начинаещи...многоточковия аутофокус е сравнително бърз и коректен...малко е бавно качването на снимката, но както се оказа има значение картата....
на мен ми харесва повече от олимпуса...успех[shtrak]

Автор: behemoth   
Дата:   22-04-05 13:11

Яна Донкова,
чакаме с нетърпение снимките.

Дата:   22-04-05 13:19

Още веднъж благодаря за вниманието и съветите! Samara и behemoth имате страхотни профили. Впечатлена съм. С най-голямо удоволствие ще споделя мои снимки с Вас поради простата причина, че има какво да покажа.А и мисля, че вече не съм толкова начинаеща.

Автор: ahab   
Дата:   23-04-05 14:26

Автор: yanadonkova
Дата: 18-04-05 17:02
... Абсолютно начинаеща съм.

Дата: 22-04-05 11:30
...ти си един измислен, даже ника ти е един смотан - как бе забутан...

Дата: 22-04-05 13:19
... вече не съм толкова начинаеща.

True. Наистина напредваш.

Автор: Георги   
Дата:   23-04-05 16:11

мълнеоносно [smilie11]

Автор: rhinov   
Дата:   27-04-05 00:27

http://www.vali.bg/?manufacturer=94&group=204&content=/group_content.php&orderby=name_up¤t_page=3

Автор: Darksorrow   
Дата:   27-04-05 01:00

Абе ти хубу каза за добрите профили на хората, дето ти помогнаха, наистина са супер, а защо не спомена нищо за профила на ТРЕСНАТия?

Дата:   27-04-05 13:51

Автор: Георги
Дата: 23-04-05 16:11

мълнеоносно
- Не те разбирам! Ако има смисъл обясни за какво иде реч? Интересно![smilie11]

Автор: Samara   
Дата:   27-04-05 15:06

...нали не си пак онази дето все ни прави за смях ( джой, елана и пр...)...[smilie10] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer] [shtrak]

Дата:   28-04-05 09:56

Дано не те разочаровам, но не съм някоя друга.
А това, че хората се смеят може само да ме радва.Но ако все пак има нужда от моята конкретна намеса само ми акцентирай къде точно да бъде. Успех Sams!

Автор: fotocolor   
Дата:   28-04-05 12:21

Яна,аз ли4но бих взел Канона.Това е фирма доказала се не веднаж.ДОБРО АПАРАТ4Е,ДОБРА ОПТИКА.А не на последно място и сервиза.Надявам се 4е ако го вземеш много ште ти хареса.УСПЕХ.[smilie24]

Автор: kkunev   
Дата:   28-04-05 14:37

Изобщо няма място за сравнение между тези два модела фотоапарати. Всичко освен размерите и металният корпус е в полза на канона. Всъщност и размерите не са кой знае колко различни. Що се отнася до ръчните настройки - Олимпуса не може да стъпи и на малкия пръст на канона. Освен това този модел А 520 е с DIGIC2 процесор на канон и с една високоскоростна SD карта /препоръчвам HAMA SD high speed/ работи невероятно бързо /в комплекта върви по-бавна ММС карта и от там идва впечатлението посочено по-горе във форума/. Не забравяй и четирикратният оптичен zoom, допълнителните обективи, които можеш да използваш и възможността за прикачване на външна светкавица на канончето.
Аз лично бих избрал А 520. Дано да съм помогнал.
Може да погледнаш допълнително и тук:
www.steves-digicams.com - има ревю и на двата модела, както и снимки правени с тях!

Автор: gorbi   
Дата:   28-04-05 14:47

.....хората напредват и без да са си избрали апарата още.... а аз, дето съм завършил треторазряден институт в покрайнините на България и с апаратчето не мога докарам нищо..........[smilie2] Yana, щом си млада, можеш да четеш и даже да пишеш (някои хора и след първоразряден институт не могат[smilie3]) желаем ти успех...!!! Покажи и някоя снимка, че пак си мислим - дали някой не се **ва с нас.....[smilie3]

Автор: TPECHAT   
Дата:   28-04-05 15:29

koi gi diga tia temi ot smyrtta [smilie21]

Автор: GT   
Дата:   28-04-05 15:56

Хеееххх дали ще доживея този момент в който някой да попита нещо и да му се отговори нормално както някои хора тук и без никой да се заяде. [smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна