Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 въпрос относно Canon G3
Автор: oshinoshi   
Дата:   02-05-05 19:35

Въпроса ми е следният: с апарат Canon G3 съм, с минимално фокусно разстояние на лещата 5 см (при макро режим, което всъщност ме интересува). Предлага се обаче накрайник Close-Up Lens 250D (58mm) за макроснимки (??), която обаче е с фокусен обхват 10-25см. Чудя се какъв е смисълът тогава от този накрайник, при условие, че минималното му фокусно разстояние е по-голямо от това, на лещата на фотоапарата. Някой ако може, ще се радвам да ми изясни. Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: въпрос относно Canon G3
Автор: Pho   
Дата:   02-05-05 22:52

отговорът е: дава ти възможност да получиш увеличение без да се "залепваш" за обекта, който искаш да снимаш...съвсем отделен е въпросът дали точно тази леща ти дава това, което искаш на разумна цена.....[smilie18]

Автор: georgie   
Дата:   03-05-05 07:25

Ползвай google и търси Весел Кюркчиев,Alon Kira,Mark Plonsky...[smilie3] [shtrak]

Автор: oshinoshi   
Дата:   03-05-05 20:50

@ Pho:
да, ама въпроса също е и дали имам друг избор за накрайник към моя апарат за макроснимки... освен ползването на обикновени лупи (както е описано в други теми на форума) за това [smilie8]

Автор: Pho   
Дата:   04-05-05 00:03

georgyyyy.... mark niama da spi dnes, ne go shashkai choveka[smilie18] [smilie18] [smilie18]

oshinoshi... koito tyrsi - namira - pishi mi na meila ili q-to kakvo tochno te interesuva, ako moga shte pomogna[shtrak]

Автор: Георги   
Дата:   04-05-05 00:06

и аз искъммммм :-)

първа  назад  1     всички  напред  последна