Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 TURSIA POMO6T!!!
Автор: adichka   
Дата:   07-02-05 14:02

Iskam da pomoilia vsi4ki koito razbirat i sa zapoznati s videokamerite da mi prepo4u4at:iskam da si kupia kamera do 1300 leva za snimane na filmi na polu-profeionalno nivo,toest da mogat da se praviat 6o gode ka4estveni ne6ta.razbira se za tazi cena ne moge da se praviat mnogo dobri ne6ta.no koe e naj-dobroto?!!!

Отговори на това съобщение
 Re: TURSIA POMO6T!!!
Автор: selfish   
Дата:   07-02-05 14:07

I az se interesuvam tochno ot su6toto.Zatova stavame dvama i trqbva da ni pomognete.Su6to taka ako mojete da nikajete ot kade moje da si gi zakupim.Zashtoto v TECHNOPOLIS I TECHNOMARKET sa s 50% po skupi. I shte ni doide malko nanagorno.Pomognete i daite nqkoi savet.Az sum se sprql puk na PANASONIC PV GS120 kakvo vi e mnenieto za neq?

Публикацията е редактирана (07-02-05 14:14)

Автор: THT   
Дата:   07-02-05 14:10

Е, вижте и мен тогава...[smilie3] Малко по-долу: "Търся съвет..."

Дата:   07-02-05 14:30

hajde

Дата:   07-02-05 14:31

ama ajde da sme po-seriozni,i ako se obedinim 6e e po-lesno,6toto tuk e malko kakafonia :)))i e razburkana rabotata izatova 6e e hubavo da ia zapazim tazi tema samo za kamerite!!?o.k[smile] [smile] [smile]

Дата:   07-02-05 14:40

Hajde zaedno da tursim i da se informirame[smile]

Дата:   07-02-05 14:41

Така ще можем да ги вземем на едро - с отстъпка[smilie3]

Дата:   07-02-05 14:44

da

Дата:   07-02-05 14:46

vuprosut e ot kade,kazahi mi tehnomarket tehnoevropa.,no...
6toto pri men slu4aia e na izpla6ane,za6toto ne oga da i pozvolia cialata suma...no viprosa e ot kude...:)

Автор: Vatman   
Дата:   07-02-05 14:48

Lumix FZ20 и си щастлива...

Дата:   07-02-05 14:57

obiani mi pove4e?
limux fz20 ni6to ne mi govori?:)

Автор: Vinsent   
Дата:   07-02-05 15:03

adichka, всяка съвременна камера, която купиш ще е по-добра от VHS или SVHS. За полупрофесионална работа са подходящи форматите DV-cam или mini-DV. Много кабелни телевизии ползват mini-DV не само за снимане, но и за излъчване от студиото. От двете системи по-добра е DV-cam. Тя работи с по-широка и по-дебела лента, поради което дава по-малко дропове. При цифровите камери дропа е пълен срив на отделни кадри, а не някаво влошаване на кадъра, както и например при BETACAM. Разбира се и при двете системи след постпродукциата се влошава малко качеството. За съжаление, не мога да те ориентирам в цените.

Автор: scrap   
Дата:   07-02-05 15:05

голям лаф става тука [smilie5] еми технополис,техномаркет..заложните къщи [smilie5] отиваш,пробваш,купуваш [smilie24] [smilie25]

Дата:   07-02-05 15:08

a kato marki koi 6e mi preporu4a6 i ot kade?

Автор: Vatman   
Дата:   07-02-05 15:10

Хехе, ти за видеокамера ми говориш... трудна работа... тука повече за фотокамери става въпрос!

Автор: avela   
Дата:   07-02-05 15:11

вземи си под наем. струва между 50 и 70 лева на ден и е SONY dsr pd170 или 150, което е идеално за твоя случай. но определено ще ти трябва някой, който умее да снима с такава камера.
планирай си нещата стегнато, уреди си всичко и действай. за монтажа си прехвърли материала на компютър...
ако много държиш да си купиш, има панасоник- модела, на който се е спряло момчето е ок, те влизат мисля в ценовата ти категория.

да добавя нещо- ако си купуваш, погледни дали има dv-in, ще ти трябва.

Публикацията е редактирана (07-02-05 15:15)

Дата:   07-02-05 15:15

Super shte e ako moje da se obedenim.Mnogo shte si pomognem.
Znaci purvo trqbva da razberem na kakvi kameri trqbva da se sprem.Posle shte razgledame podrobnostite i nai nakraq shte vidim ot kade da si gi kupim.

Дата:   07-02-05 15:26

ami iska mi se da si imam moia ,a za 50-70 leva na den mi e mnogo.prepodppo4itam da si imam kamera s koiato razpolagam inetriabva da gonia srokove.:))

Дата:   07-02-05 15:42

Лелееее.... Прегледах предишни теми във форума! Благодаря на всички, които отговориха на нас, лаиците - за отзивчивостта и търпението! Знаете ли колко пъти вече са коментирали подобни неща?!?
Апропо, това е най-грамотният форум, в който съм попадала до момента... Съжалявам, че нямам какво да споделя в него - фотото си остана моя неосъществена детска мечта (още от Смена 8М:)))... Обаче - вие пишете! Аз ще ви гледам[smile]

Дата:   07-02-05 16:10

Nie hubavo si govorim tuk, obache mai ne govorim po su6testvo.Az taka i ne vidqh nqkolko modela na kameri, koito da obsajdame...i da se sprem na nai-dobrata.Az sam se sprql na Panasonic PV GS120 3CCD mini dv... mislq che e super.Kajete si i vie mnenieto.I mi kajete ot kade osven ot technomarket moga da q zakupq zashtoto tam e 1500:(((

Публикацията е редактирана (07-02-05 16:28)

Дата:   07-02-05 16:53

Предлагам да ми пишеш по кю-то....

Автор: ivo80   
Дата:   07-02-05 17:37

adichka, пробвай да пишеш на кирилица.
А междудругото какАфония се изписва с О, т.е. какОфония (не вярвайте на всичко което дават по телевизията).
Относно камерите - обърни внимание на каква система искаш да записва PAL/NTSC, дигитална или аналогова с Firewire, дали да има прожектор или не (аз ти препоръчвам да има), колко издържа батерията, колко ще ти струват консумативите (касетките и евентуално допълнителна батерия). Също ти препоръчвам да е с въртящ се LCD, за да виждаш какво снимаш дори когато се налага да си вдигнеш ръцете за да снимаш от по-високо.
Слот за memory карти не ти трябва!
Хубаво е и да имаш стойка (tripod).
не се сещам друго в момента

Дата:   09-02-05 18:20

Dobre shte go imam v predvid, predloji nqkakuv takuv model, koito da ima vsichki tezi ne6ta i da e do 1500 leva

Дата:   18-03-05 15:31

Da i aziskamda razbera su6toto!!!Za6oto ve4e ne izdyrgam iiskam tezi dni da si ia vzema

Дата:   18-03-05 15:33

selfish ti ponau4i lipove4e/?spria li se na ne6o?[smilie10]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна