Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нали не е задължително...
Автор: IBANEZ_   
Дата:   16-04-04 16:02

нов съм в регистрираните и още дори не съм си качил някоя от свестните снимки. така де, исках да питам, нали не е задължително да снимам с дигитален апарат, щото моя е малко кофти, а пък аз съм олд-скуул фен и снимам с руски фотоапарат и стават някои много добри неща. искам да знам и вашето мнение.

Отговори на това съобщение
 Re: Нали не е задължително...
Автор: plam   
Дата:   16-04-04 16:03

всичко е разрешено

Автор: inmitev   
Дата:   16-04-04 16:09

Задължителните неща ги пишат по законите. Тук се снима. Кой с каквото намери. Важното е да се получи добра снимка.
Няма да се учудя, ако някой професионалист хване да речем Смяна 8М и извади по-добра снимка от начинаещ с Canon 10D.
Успех и късмет със снимането!

Автор: junior   
Дата:   16-04-04 17:02

абе и да не си професионалист - по-важно е "задапаратното" устройство - снимки със всичко може да се правят...

Автор: le_corbeau   
Дата:   16-04-04 23:06

Аре стига с това "задапаратно устройство"...тук се видя че доста хора го търсят по каталозите и се чудят каква цена му се търси на международния пазар /ако може без ДДС/

Автор: nsirakov   
Дата:   18-04-04 22:24

:) за мен 2 бройки "задапаратни устройства моля" по възможност с допълнителни екстри :)

Автор: le_corbeau   
Дата:   18-04-04 23:00

Със филтри или без...може да работи на батерии и на педали. И ако го пипнеш оттук-оттам става за изстудяване на бира! :)))

Автор: plamennk   
Дата:   18-04-04 23:03

inmitev и аз това го разправям ама нейсе

първа  назад  1     всички  напред  последна