Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Tamrac 5273
Автор: papi   
Дата:   30-01-05 18:18

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00004X0ZO/ref%3Dnosim/personalho0ff-20/103-4025872-0201404
какво ще кажете за това...дайте мненията си[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Tamrac 5273
Автор: stoevmobile   
Дата:   30-01-05 21:45

Купувай [smilie5]

Автор: snooper   
Дата:   30-01-05 21:56

Mi ne znam, az predpochitam Lowerpro zaradi po-dobrata izrabotka, no mislia, che za takiva malki ranichki kato tazi niama da usetish razlikata... Az imam Lower za dve tela, 6 obektiva i laptop i po-udobna ranica ne sam nosil, puk az ne e kato da ne sam nosil ranici...[shtrak] [beer]

Автор: kkaammii   
Дата:   30-01-05 22:15

Аз имам същата, като цяло не е зле, но си има някой недостатъци.

Най-вече ме дразни начина по който са хванати презрамките - бавно, но сигурно се разшиват.Ужким си има гаранация дълга,ако имаше в България на кой да я върна за ремонт щях да го направя..

Другите неща са, че е малко малка май и материята е някаква спарваща, не може да се сравни с про раниците за планина(не фотографските имам предвид).

Като водоустойчивост и защита е СУПЕР!

Дата:   31-01-05 00:46

Ostavi ia kkaammii, tia se gotvi za Everest s taia ranica [smilie7] Maitap, abe kkaammii, ia kaji - na planina kak nosish aparatite, shtoto edinstvenoto razumno reshenie s ranicite za men e tashevata na garba, lowerpoto na gardite, a stativa - za nego she si naema sherp... [smilie11] [beer]

Дата:   31-01-05 12:37

В общи линии това е положението.

Но най-добре е съм установила,фотото на врата в якето,Тамрак-а и статива на гърба. Останалото при шерпите [smilie19]

Дата:   31-01-05 13:12

Tva, hubavo, ama ako imash sherp i nosish samo edin aparat i se zadovoliavash s lek stativ - mi nie ludite ko da pravim[smilie18] [smilie18] [smilie18]
[shtrak] [beer]

Дата:   31-01-05 13:30

Това е - живота е тежък.[beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна