Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Fotografski kurs Burgas
Автор: burgazliata   
Дата:   21-01-05 13:34

Nujdaia se ot informacia otnosno fotografski kursove v Burgas.Ako niakoi ima informacia za takav kurs neka mi kaje.Blagodaria predvaritelno!

Отговори на това съобщение
 Re: Fotografski kurs Burgas
Автор: Junior   
Дата:   21-01-05 15:35

отиди на тройката в Арт-фото студиото (ще го познаеш по старите апарати и машинарии изложени във витрината), питай за Борката...

Автор: scrap   
Дата:   21-01-05 22:13

[smilie24] аз там даже преди години бях виждал обява за курс по фотография

Автор: sp   
Дата:   21-01-05 22:57

ам трябва да те предупредим че малко трудно се издържа тоя дето води курса [smilie5]
аз лично не съм го видял в момент когато да не е [smilie21] [smilie21] [smilie21]
[smilie18]

Дата:   21-01-05 23:12

Борката е пичага ... е верно е ЧЕШИТ, като всеки друг фотограф.... амъъъ нали имаш желание - ше учиш....

Автор: steki   
Дата:   21-01-05 23:22

ha SP iskah da ne sam parwija deto go kazwa, ne znam Junior kakwi wrazki ima s Borko ma wsichki hora koito oznawam i go znajat spodeljat mnenieto na SP
daje po edno wreme mu wikaha "Borko-Otworko"
Ma moje da e poulegnal s godinite[smilie19]
[shtrak]

Дата:   21-01-05 23:25

Хич не е поулегнал [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] Напротив - има тестостерон за 5ма и се опитва да пие като за 5ма.... както и да е... там е единственото място, за което знам да се провеждат фотографски курсове в Бургас....[shtrak] [shtrak]

Дата:   21-01-05 23:50

не има и в младежкия център.. води го Цанев... улица Морска 5 май... ама не съм сигурен :)
ае там в уличката дето е кафе Хаваи
аз отидох там ама малко спряла работа... пък и ся съм кандидат студент и нямам време но можеш и там да пробваш...
а на Цанев и телефон мога да ти дам ако искаш да поговориш малко с него... ама тряя да има няква групичка..

Автор: niavaah   
Дата:   24-01-05 14:52

Ninam ... zaa kakvo govorite :p
Am Borkata e pi4 naistina, i ako dobre go poznavash mojesh da nau4ish mnogo interesni i vajni neshta.
Az tvyrdq 4e sum pri nego i ne se oplakvam am hi4 ;)
Sorry 4e razbutah malko starata i bez tova tema ;))))

Дата:   24-01-05 16:12

Ti sega pri nego li si?

Дата:   24-01-05 16:24

da .. ;) ako iskash ela v Art Photo da govorish s nego ;) Kaji 4e si ot Photo-forum
i tania te prashta ;)

Дата:   24-01-05 17:09

niavaah-blagodaria ti mnogo!

Автор: deepins   
Дата:   24-01-05 17:35

Ако искаш да учиш фотография,направи го сам.Има фотографска литература,от форума и с питане и естествено с желание можеш да стигнеш далеч.От 1969 г се занимавам с фотографиа...а бе можеш да разбереш всичко за мен на www.doka.dir.bg
ЕДНО ЗАПОМНИ ОТ МЕН-В БУРГАС ВСИЧКИ ВЪВ ФОТО БРАНША СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ
ВСИЧКИ ПЛАГИАТСТВАТ А В СЪЩНОСТ ИМА МНОГО ЛЮБИТЕЛИ КОИТО СА МНОГО НАД ТЯХ,ПО ВИЖДАНЕ,ПО УСЕТ И С ПО ДОБРА ТЕХНИКА И ....
Има и с по 10 и повече изложби фотографи,ама и снимка за свяст нямат
[smilie24]

Дата:   24-01-05 17:53

deepins-blagodaria!

Дата:   24-01-05 19:31

пф deepins дали не се изказваш твърде рязко за фото бранша от Бургас?! можеш ли да посочиш примери?
аз веднага ти давам за пример kosara... не мисля че коя да е от горе споменатите думи от теб може да се включи към биографията му...

https://photo-forum.net/joro/emoticons/fing23.gif

Автор: steki   
Дата:   24-01-05 21:52

dokolkoto znam KOSARA e ot Ajtos:)[shtrak]

Дата:   24-01-05 22:01

офффф! бе вие сте [smilie21]
бахти и обобщенията [smilie8]

Автор: niro   
Дата:   25-01-05 09:59

Мдаа, колкото и да е тъжно, нещата от ФОТО-БРАНША в Бургас са точно така, както ги обощава deepins...
А примери - просто човек трябва да е наясно с нещата няколко години назад... [smilie2] [smilie11]

Автор: kosara   
Дата:   25-01-05 11:50

za men tova 4e ima sre6ti e mnogo dobre,
smqtam 4e trqbva da zastanem po na visoko ot tezi drebni ne6ta, koi kakav e, dali krade ili ne tova sa gluposti, po starite v bran6a bi trqbvalo da pomognat nqkaksi na po mladite.Az sam rabotil i s malki, i s golemi.
Malko se zamislete, govorq na po starite v bran6a, 4e nqkoi ot mladocite 6te stanat po dobri ot po-starite tova e qsno sas ili bez kursove vajnoto e da ima jelanie.
Gorko na tez koito ve4e sa go izgubili
Are jivi i zdravi.

Автор: scrap   
Дата:   25-01-05 12:27

косара [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: deepins   
Дата:   25-01-05 14:35

Никой не съм искал да обидя.Че има млади и талантливи фотографи това е факт( изключвам всички СНИМАЧИ )Изразих мнение за старата генерация в Бургас.С Борислав Пенков се познаваме още от времето когато работехме в ОЦФФФ-Окръжен център за фотопропаганда фотоизкуство и фотообслужване -Бургас.Добър фотограф е,ама много го хапи усата.Мисля че диагнозата на всички дърти е ЗАВИСТ,а народа е казал ПЪТ НА МЛАДИТЕ[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: niro   
Дата:   26-01-05 11:49

Ми ето една сериозна тема за разговор следващия път като се видим...[smilie11] [cool]
А тука ставаше въпрос наистина за хората от ФОТО-БРАНША - в града ни има към 40-50 фотоателиета и към 20-30 собственици. Някой от тях освен vai и Пенков да са проявили интерес? Или може би не ползват И'нет? А да не би през 90-те /нека е след разпадането на Центровето по БФ-я/ във Варна и Пловдив, че и Русе да са имали И'нет... въобще нещо ФОТОГРАФСКО да е станало в Б-с последните 15 г. /София я изключвам по разбираеми причини/ За 3-4 г. - 6 изложби, от които 2 на външни автори + 1 на чужденец /репортажно-любителска/, една смесена... Ако е имало и други - похвално, но пък колко ли е била рекламирана...[smilie11] [smilie10]

Дата:   26-01-05 11:54

аз преди няколко месеца ходих на една изложба в Бургас... ама вече не си спомням автора... в някаква галерия зад Краставицата...
ето и косара е прай изложба [smilie18]
ок ще поговорим :) макар че аз няма много какво да говоря тъй че по скоро ще слушам 'старите кучета' :)

Дата:   26-01-05 18:53

[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна