Автор: deutsch
Дата: 19-01-05 17:15
Ами и ние тия дни се снабдихме с FZ20!Абе то си е за сина(като вече писах), ама и мен покрай тоз форум нещо ме засърбяха ръцета- толкоз хубавини видях, че и аз се запалих да щракам.Е,споко, няма да ви ставам конкуренция, то така за ден-два не се става.
Ама конкретно на въпроса-отново повтарям -не съм разбирач, но за няколкото дни пробни снимки установих:
1.този зум е направо страхотех!Можете да си снимате, какво ли не надалееееееееч и всичко излиза перфект!
2.А и благодарение на стабилизатора, качеството е мн. добро
3.мн. бърз и идеално лови неща в движение!
Ако искате поробности и знаете англ. език,влезте във форума на дпревюто:1. ще видите колко гол. интерес има и там, не само от САЩ, но и Канада, Австралия и това че го посочват като полупрофесионален ???Мен лично ме зачуди, но щом там го казват знам ли, какво са имали предвид???Ами то това е засега, а иначе ТИФФ май почти е неизползваем- при картата, която дават в Техномаркета-128 може да се направят само 6-7 бройки, но това не е фатално.
А за розовите личица изглежа е въпрос на настойки и на това в чии ръце ще попадне апарата, защото при демонстрация в магазина точно това поискахме да видим и стана без избиване в червено!!!!
|
|