Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нещо не разбирам?
Автор: Amateur   
Дата:   15-03-04 10:51

Защо снимки които са ми в профила и не съм ги качвал в албума имат коментари. [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Нещо не разбирам?
Автор: boni   
Дата:   15-03-04 10:54

Ami prosto niakoi ti e razglejdal snimkite v profila.

Автор: junior   
Дата:   15-03-04 11:10

ами те всички пак си излизат в албума по ред на качване, само дето не им виждаме тумбалите... Но като цъкнеш стрелката надясно/наляво се виждат всичките... та голяма разлика то преди в това отношение няма, само дето не се виждат всички като тумбали....

Автор: Photo   
Дата:   15-03-04 15:26

Снимките се виждат и в рейтинга за последните 3 дни

Автор: Ivan_A   
Дата:   15-03-04 15:41

По този въпрос писах днес на "admin":
"Snimki ot profila mi, koito sa ili stari ili nagrajdavani i koito ne sym ka4val i ne smiatam da ka4vam v galeriata se poiaviha v reitinga.
Normalno li e?
Ne e li logi4no da se poiaviavat samo ka4eni ot avtora, a ina4e da si stoiat v profila?"

Отговора:
"Ami spored diskusiite, koito se vodiha se priema, che ako snimkite ti sa hubavi zashto da ne ostanat v rejtinga dori ako gi svalish ot albuma. Taka si otvarqsh mqsto za novi snimki ako snimka kachena e nabrala rejting prez pyrvite nqkolko dni."

Моето мнение:"Da, za tova sym syglasen, no pri men maj e obratnia sluchaj - nekacheni v albuma snimki se poiaviavat v reitinga - taka moga da ka4a pove4e snimki ot opredelenite 3 na sedmica - mai ne e redno!? A stava nevolno."

Нямам още отговор, но мисля, че трябва да се промени това, когато имат въжможност.

Автор: PolarBear   
Дата:   15-03-04 15:50

Нека се опитам да представя противоположната теза: така е добре, защото позволява стойностни неща да участват в рейтига или в конкурс, дори и да не е стигнал лимитът на автора за тях. Затова в крайна сметка съществува и възможността да се гласува в профила. Рядко става, но все пак е възможност, нека да я има.

Дата:   15-03-04 15:53

Защо да го променяме???
Ако нещо има да се променя, според мен е да няма общ албум ИЗОБЩО (то и без друго е малко безполезен, след като всички снимки се виждат така или иначе). Вместо това е по-добре снимките да се разглеждат САМО по тематични галерии. Хем ще са всички тематично свързани, хем новите снимки няма да избутват старите толкова бързо. Освен това всички снимки си имат тематична галерия т.е. няма да се пропуснат снимки при разглеждане....

Автор: Amateur   
Дата:   15-03-04 16:12

Моят случай е следния:
На 12 март качвам едно бебче в профила тъй като нямах лимит. На 13-ти вече има коментар и оценка. Качих го днес в албума но липсва в 3-дневния рейтинг. Намерих го доста назад с дата 12-ти. Аз ли не разбирам нещо или има някаква бъркотийка?
[smilie11] [beer]

Дата:   15-03-04 16:36

Amateur - това скоро ще го поправят... Ще се отчитат отделно датата на качване в профила и датата на качване в албума... сега е малко безмислено да се качват от профила в албума, освен ако снимката не е чисто нова...

първа  назад  1     всички  напред  последна