Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Prodavam CANON EOS 300 D
Автор: Edward_Norton   
Дата:   21-01-05 23:31

Prodava se CANON EOS 300 D v otlichno sustoianie, na 3 meseca, s 5 godishna garancia validna v celia sviat, na okolo 5000 snimki, pulen komplekt, kitov obektiv - 1650 lv, edwardnorton@abv.bg

Отговори на това съобщение
 Re: Prodavam CANON EOS 300 D
Автор: behemoth   
Дата:   21-01-05 23:35

5 godishna garancia v celia sviat i kyde v BG se polzva?

Дата:   21-01-05 23:38

v servizite na canon

Дата:   21-01-05 23:41

ami v BG ima Pan service koito obslujva Canon BG obache za takava garancia ne sum chuval dori ot BG da go kupish imash samo 1 godina garancia kato US garanciata ne vaji v BG za tova pitam kakwa e tazi garancia che kato vzimam ot US da znam da ia kupuvam i neia

Дата:   21-01-05 23:45

imashe niakakva promocia v kraia na godinata v shtatite i garancionnata karta e zaverena v saita na canon i taka stava 5 godini i vaji i v bg.

Дата:   21-01-05 23:50

ok tanx. niama da razvodniavam temata poveche uspeh v prodajbata...

Автор: Kuncho   
Дата:   21-01-05 23:55

Mack 5-Year International Warranty for Digital Camera [smilie7]

Автор: Junior   
Дата:   22-01-05 00:20

ХЕХЕХЕ - ТОВА В БУЛГАРИСТАН НЕ ВАЖИ.... НАЙ-БЛИЗКО ПРИ ГЪРЦИТЕ И ТО САМО АКО ПРЕДУПРЕДИШ КАНОНЦИТЕ ДА ТИ ПРЕХВЪРЛЯТ НАТАМ ГАРАНЦИЯТА....

Автор: thor   
Дата:   22-01-05 00:26

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=details_accessories&A=details&Q=&sku=302762&is=REG

щом пишат че важи за целия свят значи важи [smilie6]
иначе не виждам защо да я рекламират ..сериозни магазини ..[smilie6]

[smilie7]

Автор: iceage   
Дата:   22-01-05 00:54

nov v ******** e 1070$, malko si solen brat4e

Дата:   22-01-05 00:57

ами Тхор, без да искам да обиждам хората, ама явно БГ не го считат за "целия свят" и точка.... ПРОВЕРЕНО и ПОТВЪРДЕНО... Друг е въпросът, че като звъннеш на Канон -България, ти отговарят, че те били "само маркетингов офис , без сервизна дейност"...

Автор: thor   
Дата:   22-01-05 01:34

ами тогава не е зле да се драсне един майл до магазина ,аз ще им се обадя по телефона в неделя и ще ги попитам ....ще ги помоля и да се заинтересуват конкретно за България ,предполагам няма да ми откажат ..все пак съм им клиент и ако искат за в бъдеще да купувам такива MAC гаранции ,би трябвало да ми обърнат внимание ...[smilie6] всъщност няма да ме учуди и ако за България се окаже че не действа ,но пък за Гърция защо пък трябва да се прави трансфер не разбирам ..ама както и да е ще разбера ,ако ми е съдено да разбера от неделя нататъка ...[smilie6]

Дата:   22-01-05 01:44

давай - разчопли ги....[smilie24]
на мен лично ми се наложи да си изпращам батерията по пощата до щатите, за да ми я сменат обратно (защото и това се включваше в моята гаранция за "цял свят")... А иначе е ясно, че най-близкия до БГ сервиз на Канон е в Солун...
Колкото до регистрацията/прехвърлянето - това го знам от Пинко... той така направи за 300д-то като го взе миналата годиан...

Автор: sp   
Дата:   22-01-05 01:46

мда интересна информация ще е това за гаранцията... аз съм чувал точно това което казва и Junior... интернешънъл ама България явно сме на друга планета за канон...

Автор: stoevmobile   
Дата:   22-01-05 03:35

Подобни теми са за базар [smilie23]

Автор: asklep   
Дата:   22-01-05 07:28

Ами няма никаква изгода същия комплект нов в Технополис е 2100лв. +1 gb карта ,като си изтегля ДДС през фирма идва на твоята цена

Публикацията е редактирана (22-01-05 07:28)

Автор: stoevmobile   
Дата:   22-01-05 07:52

база-а-а-а-а-ра....[beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: burgasko   
Дата:   23-01-05 11:34

Sigurno vaprosa shte ti se stori elementaren,no kak se izteglia DDS prez firma?

Автор: solo5   
Дата:   23-01-05 11:42

ми купуваш го на името на фирмата [smilie5]
и ако си регистриран по ДДС после си го взимаш (или ползваш услугите на някоя фирма, което не е за предпочитане, защото ще е на тяхно име)

Автор: asklep   
Дата:   23-01-05 12:03

SOLO5 ТИ Е ОТГОВОРИЛ ВЕЧЕ, но в общи линии това е намираш фирма на близки или приятели които са регистрирани по ДДС и взимаш фактурата на тяхно име ,а те ти връщат ДДС в размер на 20% от стойността на стоката ,единствения риск е че при некоректни отношение фирмата която ти е свършила услугата може да си вземе от теб стоката щото фактурата е на тяхно име ,но тези операции не се правят с кой да е...
ТЪЖНА КАРТИНА НО НИЕ РАБОТИМ ЗА ГОЛЕМИТЕ РЕГИСТРИРАНИ ПО ДДС , ТЕ ВИНАГИ СА НА ДАЛАВЕРА ,А НИЕ СМЕ ВИНАГИ ...[smilie19] ,ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна